искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 447 моделей:
| окрашенные Сбросить все
Шампунь Lee Stafford Bleach Blondes Everyday Care Shampoo Щоденний для осв
Призначення - зволоження, зміцнення волосся, надання блиску, збереження кольору, очищення, живлення волосся, для щоденного застосування, для пом'якшення волосся, захист волосся, захист кольору, Тип волосся - для всіх типів волосся, для світлого волосся, Стать - для жінок, Об`єм/Вага - 250 мл, клас косметики - професійна
Melica Organic Шампунь з екстрактом бамбука для фарбованого волосся 300мл
Переваги Шампунь захищає волосся від пошкоджень і робить менш схильним до руйнування. Екстракт, отриманий із зелених паростків та листя бамбука, є цінним джерелом амінокислот та кремнію, що підтримують життєздатність шкіри та волосся. Шампунь містить УФ-фільтри, які допомагають зберегти колір фарбованого волосся.
Протеїновий шампунь Dalas для захисту та блиску фарбованого волосся 485мл
Забезпечити надійний захист волосся та продовжити стійкість відтінку після фарбування - це тепер легко завдяки Dalas Protein Shampoo! Цей шампунь ефективно розв'язує це питання завдяки своїй унікальній формулі з натуральними протеїнами. Він ідеально підходить для волосся, яке підверглося стресу після процедури фарбування, хімічної завивки або випрямлення. Шампунь дбайливо доглядає за пасмами, покращуючи їхній загальний стан і зовнішній вигляд. Він також зберігає насиченість відтінку і природний блиск. Особливості: Має оптимальну консистенцію. Відмінно спінюється, контактуючи з водою. Ефективно відновлює волосся та зміцнює його. Має інтенсивну зволожувальну дію. Покращує мікроциркуляцію на шкірі голови. Живить волосяні цибулини. Забезпечує насиченість кольору. Переваги: Запобігає вимиванню пігменту. Повертає волоссю силу та блиск. Легко змивається, залишаючи пасма м'якими та блискучими. Сертифікований Німецькою асоціацією стандартів якості. Застосування. Нанесіть шампунь на вологе волосся. М'яко масажуйте голову круговими рухами до утворення піни. Ретельно змийте водою.    
Melica Бальзам-кондиціонер з екстрактом бамбука для фарбованого волосся 25
Бальзам-кондиціонер з екстрактом бамбука для фарбованого волосся Бальзам з екстрактом бамбука та УФ-фільтрами зміцнює та розгладжує волосся, надає їм природного блиску та життєздатності, захищає колір волосся. Екстракт, отриманий з молодих бамбукових пагонів та листя є цінним ресурсом амінокислот та кремнезему, необхідних для волосся. Після нанесення кондиціонера волосся стає слухняним і легко розчісується. Склад: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Methoxy PEG/PPG-7/3 Аміноpropyl Dimethicone, Propylene Glycol, Bambusa Arundinacea Leaf Extract, Sodium Benzoate,
Бальзам-кондиціонер Melica Organic для фарбованого волосся з УФ-фільтрами
Компанія Melica Organic вже понад 8 років успішно працює на скандинавському ринку та продає якісні продукти вимогливим покупцям з Данії, Швеції, Фінляндії. Melica Organic виробляє тільки якісну продукцію. Компанія орієнтується на створення і виробництво натуральних, безпечних та ефективних продуктів. Melica: Безпечний — не руйнує захисні функції шкіри та волосся Не викличе подразнення шкіри голови (немає агресивних мийних інгредієнтів) Не викликає алергічних реакцій (збалансовані формули інгредієнтів) Містить натуральні компоненти (безпечніші за хімічні) Дає змогу отримати швидкий і безпечний результат (не маскує проблему, а вирішує її) Бальзам-кондиціонер Melica Organic для фарбованого волосся з УФ-фільтром і екстрактом оливок живить і зміцнює волосся. УФ-фільтр допомагає довше зберегти яскравий колір волосся, екстракт оливок зволожує і зміцнює волосся.
Schwarzkopf Gliss Color Perfector поживний шампунь для фарбованого волосся
Schwarzkopf Gliss Color Perfector, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Gliss Color Perfector допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся відновлює та живить волосся дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Schwarzkopf Gliss Color Perfector захисний кондиціонер для фарбованого вол
Schwarzkopf Gliss Color Perfector, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Schwarzkopf Gliss Color Perfector. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: підсилює колір волосся піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим забезпечує необхідне зволоження полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Шампунь Clear Для пошкодженого та фарбованого волосся Проти лупи для жінок
Красиве та здорове волосся – мрія кожного. Жінки люблять періодично експериментувати із зачіскою, щоб зберігати відчуття новизни. Технологія потрійного захисту від лупи CLEAR розроблена так, щоб запобігти повторній появі лупи та забезпечити волоссю живлення та зволоження. Формула продукту Шампунь для пошкодженого та фарбованого волосся містить у 2 рази більше поживних речовин, за рахунок яких відновлює та відроджує сухі шкіру голови та волосся. Спосіб застосування: Нанести на вологе волосся, що масажують рухами втерти в шкіру голови, змити. Для досягнення найкращих результатів використовуйте CLEAR шампунь щодня. При попаданні у вічі ретельно промити водою. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethiconol, Zinc Pyrithione, Dimethicone, Sodium Chloride, Parfum, Carbomer, Sodium Hydroxide, DMDM Hydantoin, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Zinc Sul.
Шампунь тонувальний L'Oreal Paris Elseve Color Vive Purple для освітл
Ваша мрія здійснилася, ви стали щасливою власницею розкішного, білявого волосся, і тепер хочеться зберегти новий відтінок локонів якомога довше. Згодом на пасмах може проявлятися неприємний, жовтий відтінок, який може зіпсувати все враження. Тонуючий шампунь для світлого волосся від відомого французького бренду L'Oréal Paris швидко позбавить небажаного "теплого" відтінку ваші локони. Спеціальна формула шампуню з фіолетовими пігментами дбайливо очищає від забруднень, нейтралізує жовтизну та мідні відтінки, а також насичує поживними речовинами та зберігає елегантний, холодний тон блонду.
Schwarzkopf Gliss Color Perfector відновлюючий бальзам для фарбованого та
Schwarzkopf Gliss Color Perfector, 200 мл, Незмивні кондиціонери для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний кондиціонер Schwarzkopf Gliss Color Perfector. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний кондиціонер і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, а також отримати цілий ряд додаткових переваг. Властивості: відновлює красу та блиск фарбованого волосся полегшує розчісування й укладку відновлює волосся надає волоссю блиску Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість засобу на вологе, висушене рушником волосся та розімніть руками. Не змивайте, а зробіть укладку у звичний спосіб.
Syoss Color шампунь для фарбованого волосся 440 мл
Syoss Color, 440 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Syoss Color ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся надає волоссю шовковистості Склад: містить не менше 90 % інгредієнтів природного походження веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Batiste Hint of Colour Blonde сухий шампунь для освітленого волосся 200 мл
Batiste Hint of Colour Blonde, 200 мл, Сухі шампуні для жінок, Вам бракує часу на миття і сушіння волосся, але хочеться мати бездоганний вигляд? Сухий шампунь Batiste Hint of Colour Blonde – ось просте й швидке рішення проблеми. Він поглинає надлишок шкірного сала, видаляючи небажаний жир і надаючи волоссю такого вигляду, немовби ви щойно вимили голову. Буквально за хвилину ви повернете волоссю свіжість, а зачіска набуде структури й об’єму. Насолоджуйтеся відчуттям свіжовимитого волосся в будь-який час без використання води. Властивості: підсилює та зберігає колір волосся створює сильний і пишний об'єм освіжає та надихає Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Beauty Jar Oops...I Did It Again! шампунь-догляд для фарбованого та пошкод
Beauty Jar Oops...I Did It Again!, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Beauty Jar Oops...I Did It Again! ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує забезпечує стійкість кольору волосся зміцнює корені волосся відновлює та живить волосся Склад: веган-засіб містить не менше 96 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Beauty Jar Blonde With Brains бальзам для освітленого волосся 250 мл
Beauty Jar Blonde With Brains, 250 мл, Кондиціонери та бальзами для жінок, Бальзам для волосся Beauty Jar Blonde With Brains забезпечить необхідний догляд за волоссям після миття, зволожить його та спростить подальше укладання. Властивості: зволожує та живить волосся забезпечує волоссю сяючий блиск дарує волоссю шовковистість і здоров’я зцілює та розгладжує поверхню волосся Склад: містить не менше 95 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
John Frieda Sheer Blonde Violet Crush кондиціонер-тонер для освітленого во
John Frieda Sheer Blonde Violet Crush, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер John Frieda Sheer Blonde Violet Crush. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: підсилює колір волосся забезпечує необхідне зволоження забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating зволожуючий кондиціонер для
John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер John Frieda Sheer Blonde забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження подовжує стійкість кольору волосся забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder освітлюючий шампунь для освітленого во
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь John Frieda Sheer Blonde Go Blonder допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Klorane Chamomile шампунь для освітленого волосся 200 мл
Klorane Chamomile, 200 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Klorane Chamomile ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: надає блиску й об'єму очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
OGX Orchid Oil кондиціонер для фарбованого волосся 385 мл
OGX Orchid Oil, 385 мл, Кондиціонери для жінок, Кондиціонер OGX Orchid Oil забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку підсилює колір волосся живить волосся після перебування в солоній чи хлорованій воді піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим подовжує стійкість кольору волосся надає волоссю ніжності та блиску Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте. Для найкращого ефекту використовуйте в комбінації зі шампунем із цієї ж серії.
Mayur Шампунь Mayur Для інтенсивного відновлення фарбованого волосся 500 м
+ 13 грн бонус, Призначення - відновлення, зміцнення волосся, надання блиску, розгладження, очищення, Тип волосся - для фарбованого волосся, Стать - для жінок, Об`єм/Вага - 500 мл, клас косметики - натуральна
Mayur Кондиціонер для волосся Mayur Для інтенсивного відновлення фарбовано
+ 13 грн бонус, Призначення - зволоження, відновлення, надання блиску, розгладження, Тип волосся - для фарбованого волосся, Об`єм/Вага - 500 мл, Країна-виробник - Україна
Phyto Color Protecting Shampoo шампунь для захисту кольору волосся для фар
Phyto Color Protecting Shampoo, 100 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Phyto Color ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
John Frieda Sheer Blonde Violet Crush шампунь з екстрактом фіалки для осві
John Frieda Sheer Blonde Violet Crush, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь John Frieda Sheer Blonde Violet Crush допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови нейтралізує жовті відтінки волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder поживний шампунь для вигор
Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   19  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История