искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 403 моделей:
| Schwarzkopf Сбросить все
Шампунь Schwarzkopf Professional BlondMe All Blondes Light Shampoo для тон
Призначення - зміцнення волосся, надання блиску, очищення, Тип волосся - для тонкого волосся, для світлого волосся, Стать - для жінок, Об`єм/Вага - 300 мл, клас косметики - професійна
Schwarzkopf Schauma MEN шампунь з вугіллям для обличчя, тіла та волосся 40
Schwarzkopf Schauma MEN, 400 мл, Гель для душу та шампунь 2 в 1 для чоловіків, Шампунь Schwarzkopf Schauma MEN ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає волоссю мужнього аромату засіб розроблений спеціально для чоловічої шкіри надасть відчуття свіжості та енергії після використання ідеально підходить для волосся, тіла, а також для шкіри обличчя Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся та шкіру всього тіла, масажуючи, спіньте, а потім ретельно змийте.
Schwarzkopf Schauma Gentle Repair шампунь для волосся м'який догляд для су
Schwarzkopf Schauma Gentle Repair, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Schauma Gentle Repair допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує розгладжує волосяне волокно Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Schauma 7 Herbs трав'яний шампунь для нормального та жирного в
Schwarzkopf Schauma 7 Herbs, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Schauma 7 Herbs допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає блиску й об'єму дарує волоссю ніжний аромат усуває забруднення з волосся й шкіри голови зміцнює корені волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Schauma MEN освіжаючий шампунь для обличчя, тіла та волосся 40
Schwarzkopf Schauma MEN, 400 мл, Гель для душу та шампунь 2 в 1 для чоловіків, Якщо ви хочете заощадити не лише час, а й місце у ванній кімнаті або дорожній сумці, то шампунь-гель для душу Schwarzkopf Schauma MEN 2-в-1 – це саме те, що вам потрібно. Він виконує функцію двох засобів одночасно – швидко й ефективно очищує волосся та все тіло. Засіб допомагає видалити всі забруднення і жир, даруючи вам тривале відчуття свіжості. Ви вийдете з душу, наче заново народжені. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся надає волоссю мужнього аромату засіб розроблений спеціально для чоловічої шкіри запобігає надмірній сухості шкіри ідеально підходить для волосся, тіла, а також для шкіри обличчя Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся та шкіру всього тіла, масажуючи, спіньте, а потім ретельно змийте.
SCHAUMA Kids Шампунь&Бальзам для дівчаток 250 мл 4015000665957
Шампунь-Бальзам SCHAUMA Kids для дівчаток, без сліз та сплутування 250 мл з м'якою рН-нейтральною формулою без ароматів. Розроблений спеціально для волосся та шкіри дітей. Формула не містить сульфатів та парабенів. Спосіб застосування: невелику кількість шампуню нанесіть на мокре волосся, рівномірно розподіливши по всій довжині. Помасажуйте до утворення піни, розподіліть її по всій довжині волосся. Потім промийте теплою водою. За потреби повторіть процедуру.
SCHAUMA Kids Шампунь для душу для хлопчиків 250 мл 3838824167664
Переваги Шампунь Schauma з обліпиховим екстрактом для позбавлених життєвої сили та виснаженого волосся забезпечує живлення волосся від коренів до кінчиків. Відновлює природну пружність, м'якість та блиск. Особливості З екстрактом обліпихи Без силіконів і парабенів Веган-формула Дерматологічно протестований
Schwarzkopf Schauma Herbs & Volume шампунь для рідкого та тонкого волосся
Schwarzkopf Schauma Herbs & Volume, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Schauma Herbs & Volume допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся дарує волоссю ніжний аромат надає блиску й об'єму доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Gliss Kur Шампунь 250мл SPLIT HAIR MIRACLE 4015100404647
Переваги Ущільнювальний шампунь GLISS SPLIT HAIR MIRACLE пропонує: Бережне очищення Відновлення пошкодженої структури волосся Зміцнення волосся Особливості Для пошкоджених волосся і кінчиків, що січуться Комплекс Іонів і Олія виноградних кісточок Діє, як застібка для волосся, склеює кінчики, що січуться КЛУБИ ПРО ТЕБЮ: 90% інгредієнтів природного походження Турбота про довкілля: пляшка на 30% складається з переробленого пластику.
Schwarzkopf Schauma Everyday Care шампунь для щоденного миття волосся з ек
Schwarzkopf Schauma Everyday Care, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Schauma Everyday Care допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся дарує волоссю ніжний аромат надає волоссю шовковистості запобігає розпушуванню Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Gliss Kur Шампунь 250мл Supreme Length 4045787436464
Переваги Шампунь GLISS KUR Supreme Length з технологією MICROREPAIR-LIPIDS відновлює волосся по всій довжині. Захист від пошкоджень за рахунок дії мікро-ліпідів Легкість і свіжість від коренів до кінчиків Видалення надлишків шкіри голови завдяки екстракту півонії Відновлення довгого волосся Посилений зростання Розчаровані млявим, пошкодженим волоссям, яке необхідно стригти щомісяця? Волосся часто жирніє? Для збереження довжини та краси волосся необхідний особливий догляд із GLISS KUR. Формули GLISS KUR базуються на KERATIN SERUM для відновлення волосся та попередження їх майбутнього пошкодження. Не потрібно стригти довге волосся – виберіть відновлення довгого волосся з Gliss Kur! Візьміть невелику кількість шампуню і нанесіть на мокре волосся, рівномірно розподіливши по всьому коріння. Помасажуйте до утворення піни, розподіліть її по всій довжині волосся. Потім рясно промийте теплою водою.
Schwarzkopf Schauma Repair & Care шампунь для сухого та пошкодженого волос
Schwarzkopf Schauma Repair & Care, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Schauma Repair & Care допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови дарує волоссю ніжний аромат надає волоссю шовковистості доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Schauma Soft Freshness шампунь для нормального волосся 400 мл
Schwarzkopf Schauma Soft Freshness, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Schauma Soft Freshness ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови дарує волоссю ніжний аромат надає волоссю шовковистості заспокоює шкіру голови зміцнює кінчики волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Gliss Kur Бальзам 200мл SPLIT HAIR MIRACLE 4015100404562
Основою формули GLISS є АКТИВНІ діючі речовини та ДАРИ ПРИРОДИ для відновлення волосся та попередження його майбутнього пошкодження. Бальзам Gliss Split Hair Miracle забезпечить догляд за сухим, ламким волоссям з січеними кінчиками, надаючи здоровий блиск і до 95%*менше січених кінчиків Для пошкодженого волосся і кінчиків, що січуться Комплекс Іонів і Олія виноградних кісточок Діє, як застібка для волосся, склеює кінчики, що січуться КЛУКОВИ ПРО ТЕБЮ 96% інгредієнтів природного походження Турбота про навколишнє середовище: пляшка на 30% складається з переробленого пластику GLISS рекомендує наступні дії для комплексного догляду за волоссям: 1. ШАМПУНЬ для очищення 2. БАЛЬЗАМ для м'якості 3. ЕКСПРЕС-КОНДИЦІОНЕР для легкого розчісування 3. СПЕЦІАЛЬНІ ЗАСОБИ для глибокого відновлення (маска для волосся, масло) Роби, що ти любиш. GLISS відновлює.
Schwarzkopf Schauma Argan Oil & Repair відновлюючий шампунь для сухого або
Schwarzkopf Schauma Argan Oil & Repair, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Schauma Argan Oil & Repair допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості дарує волоссю ніжний аромат доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків розгладжує волосяне волокно Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Schauma MEN гель для душу та шампунь 2 в 1 для чоловіків Sport
Schwarzkopf Schauma MEN, 400 мл, Гель для душу та шампунь 2 в 1 для чоловіків, Якщо ви хочете заощадити не лише час, а й місце у ванній кімнаті або дорожній сумці, то шампунь-гель для душу Schwarzkopf Schauma MEN 2-в-1 – це саме те, що вам потрібно. Він виконує функцію двох засобів одночасно – швидко й ефективно очищує волосся та все тіло. Засіб допомагає видалити всі забруднення і жир, даруючи вам тривале відчуття свіжості. Ви вийдете з душу, наче заново народжені. Властивості: забезпечує догляд за волоссям та шкірою після використання шкіра приємно свіжа засіб розроблений спеціально для чоловічої шкіри очищає волосся та шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся та шкіру всього тіла, масажуючи, спіньте, а потім ретельно змийте.
Schwarzkopf Schauma Moisture & Shine зволожуючий шампунь для нормального т
Schwarzkopf Schauma Moisture & Shine, 400 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Schwarzkopf Schauma Moisture & Shine ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся надає волоссю шовковистості зміцнює кінчики волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Schwarzkopf Schauma MEN шампунь для чоловіків для щоденного використання 4
Schwarzkopf Schauma MEN, 400 мл, Шампуні для чоловіків, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Schauma MEN допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови засіб розроблений спеціально для чоловічої шкіри надає волоссю мужнього аромату зміцнює корені волосся надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Gliss Kur Бальзам 200мл Екстремальне відновлення 9000100662987
Ваше волосся сильно пошкоджене і стрімко втрачає кератин, що призводить до послаблення його структури. Вони потребують екстремального відновлення, яке поповнить втрату кератину. Лінія засобів GLISS Ultimate Repair з рідким кератином та екстрактом перлини розроблена спеціально для задоволення потреб дуже пошкодженого та сухого волосся. Зміцнювальний бальзам GLISS Ultimate Repair пропонує: Легке розчісування Глибоке відновлення До 90% більше стійкості Особливості: Для сильно пошкодженого та сухого волосся Рідкий кератин та екстракт перлини Турбота про тебе: 95% інгредієнтів природного походження Турбота про навколишнє середовище: пакування на 30% складається з переробленого пластику Основною формулою GLISS є активні дієві речовини та дари природи для відновлення волосся та попередження їх майбутнього ушкодження. GLISS рекомендує наступні кроки для комплексного догляду за волоссям: Шампунь для очищення. Бальзам для м'якості. Експрес-кондиціонер для легкого розчісування. Спеціальні засоби для глибокого відновлення (маска для волосся, олія). Роби, що ти любиш. GLISS відновить.
Schwarzkopf Gliss Color Perfector захисний кондиціонер для фарбованого вол
Schwarzkopf Gliss Color Perfector, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Schwarzkopf Gliss Color Perfector. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: підсилює колір волосся піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим забезпечує необхідне зволоження полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Schwarzkopf Gliss Aqua Revive бальзам для волосся для нормального та сухог
Schwarzkopf Gliss Aqua Revive, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Ваше волосся негайно потребує догляду, інтенсивнішого за той, що може забезпечити кондиціонер? Бальзам для волосся Schwarzkopf Gliss Aqua Revive допоможе повернути ваше волосся у форму, виправить пошкодження і відновить його здоровий вигляд. На відміну від звичайних кондиціонерів, він впливає не лише на поверхню волосяних волокон, а й проникає вглиб їхньої структури, де бореться з проблемами, серйознішими за звичайну сухість та ослаблення після миття шампунем. На додаток до зволоження і пом’якшення, необхідних після миття, він інтенсивно та глибоко живить, зміцнює і відновлює волосся. Засіб робить волосся надзвичайно м’яким, здоровим, блискучим і легким у розчісуванні. Властивості: доглядає за ослабленим волоссям від коренів до кінчиків зволожує та живить волосся дарує волоссю шовковистість і здоров’я відновлює волосся полегшує розчісування волосся Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive поживний кондиціонер з олією 200 мл
Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку усуває механічне та хімічне пошкодження піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Schwarzkopf Gliss Total Repair інтенсивний відновлюючий кондиціонер 200 мл
Schwarzkopf Gliss Total Repair, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Schwarzkopf Gliss Total Repair. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: зміцнює корені волосся піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим полегшує розчісування й укладку усуває механічне та хімічне пошкодження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Schwarzkopf Gliss Color Perfector поживний шампунь для фарбованого волосся
Schwarzkopf Gliss Color Perfector, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Schwarzkopf Gliss Color Perfector допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся відновлює та живить волосся дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   17  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос) Schwarzkopf. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь Schwarzkopf в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос) Schwarzkopf. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История