искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 152 моделей:
| Head & Shoulders Сбросить все
Head & Shoulders Apple Fresh шампунь проти лупи 250 мл
Head & Shoulders Apple Fresh, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Head & Shoulders Apple Fresh допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови дарує волоссю ніжний аромат позбавляє волосся лупи Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Шампунь проти лупи Head&Shoulder Menthol 250мл 8006540063385
Head & Shoulders проти лупи усуває основну причину лупи, забезпечуючи захист від лущення, свербіння та сухості на термін до 72 годин (видимі лусочки лупи за умови регулярного застосування; свербіння, спричинене лупою). Його вдосконалена формула, протестована дерматологами, збалансована за pH, підсилена антиоксидантами для дбайливого догляду за волоссям і шкірою голови та забезпечує до 100% свободи від лупи - доведено клінічно (за регулярного застосування). Чудово очищає і зволожує волосся, надаючи йому ментолової свіжості. Head & Shoulders - бренд шампунів № 1 у світі (розрахунок P&G на підставі річних зовнішніх продажів у категорії "шампуні"), який також дбає про планету: флакон придатний для перероблення (за винятком ковпачка і залежно від доступної інфраструктури). Особливості: Захист від свербежу, спричиненого сухістю і лупою, до 72 годин (помітні лусочки лупи, за регулярного використання) (спричиненого лупою) Усуває основну причину лупи, забезпечуючи до 100% свободи від лупи - доведено клінічно (при регулярному застосуванні) Дерматологічно протестована, pH-збалансована формула з антиоксидантами для м'якого догляду за шкірою голови та волоссям Проти лупи з ментолом глибоко очищає і залишає свіжість ментолу Для найкращого результату використовуйте в поєднанні з бальзамом-ополіскувачем H&S, який глибоко зволожує волосся і шкіру голови, покращуючи зовнішній вигляд волосся Бренд шампунів № 1 у світі (розрахунок P&G на підставі річних зовнішніх продажів у категорії "шампуні") З турботою про планету: Флакон придатний для переробки (за винятком ковпачка та залежно від доступної інфраструктури)
Head & Shoulders Шампунь проти лупи Основний догляд 250мл 800654006333
Head&Shoulders – шампунь проти лупи, усуває основну причину лупи, забезпечуючи захист від лущення, свербіння й сухості на термін до 72 годин (видимі лусочки лупи, за регулярного застосування); свербіж, викликаний лупою). Його вдосконалена формула, протестована дерматологами, збалансована за pH, посилена антиоксидантами для дбайливого догляду за волоссям та шкірою голови та забезпечує до 100% свободи від лупи — доведено клінічно (за регулярного застосування). Шампунь проти лупи Основний догляд глибоко очищає волосся, зволожуючи його й даруючи вам відчуття свіжості. Head&Shoulders — бренд шампунів № 1 у світі (розрахунок P&G на підставі річних зовнішніх продажів у категорії «шампуні»), який також піклується про планету: флакон придатний для перероблення (за винятком ковпачка та залежно від доступної інфраструктури). Особливості: Захист від сверблячки, викликаної сухістю й лупою, до 72 годин (помітні лусочки лупи, за регулярного використання) (викликаної лупою) Усуває основну причину лупи, забезпечуючи до 100% свободи від лупи — доведено клінічно (за регулярного застосування) Протестована дерматологами, pH-збалансована формула з антиоксидантами для м'якого догляду за шкірою голови та волоссям Шампунь проти лупи Основний догляд очищає волосся, зволожуючи та даруючи вам відчуття свіжості Для найкращого результату використовуйте в поєднанні з бальзамом-ополіскувачем H&S, який глибоко зволожує волосся й шкіру голови, покращуючи зовнішній вигляд волосся Бренд шампунів № 1 у світі (розрахунок P&G на підставі річних зовнішніх продажів у категорії «шампуні») З турботою про планету: Флакон придатний для перероблення (за винятком ковпачка та залежно від доступної інфраструктури) Склад Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Xylenesulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Parfum, Piroctone Olamine, Sodium Benzoate, Dimethiconol, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dimethicone, Hexyl Cinnamal, Linalool, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Trideceth-10, Sodium Salicylate, Polyquaternium-76, Triethylene Glycol, Propylene Glycol, Benzylalcohol, CI 42090, CI 17200
Шампунь та бальзам-ополіскувач проти лупи Head & Shoulders 2в1 Свіжіст
Шампунь і бальзам - ополіскувач проти лупи Head & Shoulders 2 в 1 "Свіжість ментолу" є унікальним засобом для боротьби з лупою і догляду за волоссям в одному флаконі. Цей продукт розроблено спеціально для ефективного очищення шкіри голови від лупи та запобігання її появі. Завдяки унікальній формулі з ментоловим ароматом, шампунь забезпечує відчуття свіжості та прохолоди протягом усього дня. Бальзам-ополіскувач, що входить до складу продукту, доглядає за волоссям, роблячи його м'яким, шовковистим і таким, що легко укладається. Він також надає волоссю приємного аромату ментолу і відчуття свіжості. Шампунь і бальзам - ополіскувач проти лупи Head & Shoulders 2 в 1 "Свіжість ментолу" ідеально підходять для щоденного використання, забезпечуючи здорові і красиві волосся, вільні від лупи.
Head & Shoulders Deep Cleanse Scalp Detox шампунь проти лупи 300 мл
Head & Shoulders Deep Cleanse Scalp Detox, 300 мл, Шампуні унісекс, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Head & Shoulders Deep Cleanse Scalp Detox допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: позбавляє волосся лупи заспокоює шкіру голови очищає волосся та шкіру голови надає волоссю шовковистості Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Head & Shoulders Moisturizing Care зволожувальний шампунь проти лупи 400 м
Head & Shoulders Moisturizing Care, 400 мл, Шампуні унісекс, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Head & Shoulders Moisturizing Care допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: інтенсивно зволожує очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся позбавляє волосся лупи Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Head & Shoulders Repair & Care шампунь проти лупи 400 мл
Head & Shoulders Repair & Care, 400 мл, Шампуні унісекс, Шампунь Head & Shoulders Repair & Care ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: позбавляє волосся лупи очищає волосся та шкіру голови дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Head & Shoulders Pro-Expert 7 Hair Fall Defense шампунь проти лупи та випа
Head & Shoulders Pro-Expert 7 Hair Fall Defense, 250 мл, Шампуні унісекс, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Head & Shoulders Pro-Expert 7 Hair Fall Defense допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови запобігає передчасному випаданню волосся позбавляє волосся лупи стимулює ріст волосся відновлює та живить волосся усуває забруднення з волосся й шкіри голови Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Head & Shoulders Apple Fresh шампунь проти лупи 400 мл
Head & Shoulders Apple Fresh, 400 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Head & Shoulders Apple Fresh допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови дарує волоссю ніжний аромат позбавляє волосся лупи Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Head & Shoulders Sensitive Scalp Care зволожувальний шампунь проти лупи 40
Head & Shoulders Sensitive Scalp Care, 400 мл, Шампуні унісекс, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Head & Shoulders Sensitive Scalp Care допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: інтенсивно зволожує очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи заспокоює подразнену шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Head & Shoulders Pro-Expert 7 Intense Itch Rescue шампунь проти лупи та св
Head & Shoulders Pro-Expert 7 Intense Itch Rescue, 250 мл, Шампуні унісекс, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Head & Shoulders Pro-Expert 7 Intense Itch Rescue допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи заспокоює подразнену шкіру голови бореться з утворенням лупи бореться з причинами свербіння й сухості шкіри голови запобігає передчасному випаданню волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Head & Shoulders Classic Clean 2in1 шампунь проти лупи 2 в 1 330 мл
Head & Shoulders Classic Clean 2in1, 330 мл, Шампунь та кондиціонер 2 в 1 для жінок, Забудьте про години клопотів із волоссям у ванній. Шампунь-кондиціонер 2-в-1 Head & Shoulders Classic Clean 2in1 поєднує в собі силу двох засобів, заощаджуючи ваш дорогоцінний час. Він м’яко очищує волосся, видаляючи всі забруднення та жир, і дарує йому необхідний догляд. Волосся стає не лише ідеально чистим та м’яким, а й легше розчісується. Властивості: ретельно очищає волосся, водночас полегшує розчісування очищає шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Спіньте, ніжно масажуючи шкіру голови, а потім змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Head & Shoulders Pro-Expert 7 Anti-Dandruff шампунь проти лупи 250 мл
Head & Shoulders Pro-Expert 7 Anti-Dandruff, 250 мл, Шампуні унісекс, Шампунь Head & Shoulders Pro-Expert 7 ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи бореться з утворенням лупи заспокоює шкіру голови поступово зменшує випадіння волосся усуває забруднення з волосся й шкіри голови Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Head & Shoulders Men Ultra Total Care шампунь проти лупи для чоловіків 330
Head & Shoulders Men Ultra Total Care, 330 мл, Шампуні для чоловіків, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Head & Shoulders Men Ultra Total Care допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: бореться з утворенням лупи інтенсивно зволожує очищає волосся та шкіру голови усуває забруднення з волосся й шкіри голови надає волоссю мужнього аромату Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Head & Shoulders Citrus Fresh 2v1 шампунь проти лупи для жирного волосся 3
Head & Shoulders Citrus Fresh 2v1, 330 мл, Шампуні унісекс, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Head & Shoulders Citrus Fresh 2v1 допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи відновлює та живить волосся Спосіб використання: Рівномірно наносьте на вологе волосся.
Head & Shoulders Classic Clean 2in1 шампунь проти лупи 2 в 1 360 мл
Head & Shoulders Classic Clean 2in1, 360 мл, Шампунь та кондиціонер 2 в 1 для жінок, Забудьте про години клопотів із волоссям у ванній. Шампунь-кондиціонер 2-в-1 Head & Shoulders Classic Clean 2in1 поєднує в собі силу двох засобів, заощаджуючи ваш дорогоцінний час. Він м’яко очищує волосся, видаляючи всі забруднення та жир, і дарує йому необхідний догляд. Волосся стає не лише ідеально чистим та м’яким, а й легше розчісується. Властивості: ретельно очищає волосся, водночас полегшує розчісування очищає шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Спіньте, ніжно масажуючи шкіру голови, а потім змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Head & Shoulders Itchy Scalp Care зволожуючий та заспокоюючий шампунь для
Head & Shoulders Itchy Scalp Care, 400 мл, Шампуні унісекс, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Head & Shoulders Itchy Scalp Care допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи заспокоює шкіру голови заспокоює подразнену шкіру голови інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Перш ніж використовувати цей засіб, порадьтеся зі своїм перукарем щодо того, чи підходить він для вашого волосся.
Head & Shoulders Шампунь та бальзам-ополіскувач проти лупи Комплексний
Шампунь проти лупи Head&Shoulders Men Ultra допомагає усунути свербіж, жирність і сухість шкіри голови, забезпечуючи до 72 годин захисту від лупи та чудовий зовнішній вигляд волосся без лусочок (свербіж, викликаний лупою;; видимі лусочки лупи, за умови регулярного використання). Виберіть шампунь і бальзам-ополіскувач Men Ultra «Комплексний догляд» 2 в 1 з морськими мінералами для ультрачистої шкіри голови та слухняного волосся. Формула цього шампуню для чоловіків, протестована дерматологами, збалансована за ph, містить антиоксиданти для дбайливого догляду за волоссям та шкірою голови та підходить для щоденного застосування. Особливості: Шампунь проти лупи: ефективно бореться з лупою, свербінням жирної й сухої шкіри голови (свербіж, викликаний лупою) До 72 годин захисту від лупи та чудовий зовнішній вигляд волосся без лусочок (видимі лусочки лупи, за умови регулярного використання) Шампунь «Комплексний догляд» 2 в 1 з морськими мінералами для ультрачистої шкіри голови та слухняного волосся Дерматологічно протестована, збалансована за ph формула з антиоксидантами для дбайливого догляду та щоденного застосування Для всіх типів волосся. Бренд шампунів № 1 у світі (розрахунок P&G на підставі продажів шампуню) Склад Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Xylenesulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Piroctone Olamine, Parfum, Dimethiconol, Dimethicone, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Limonene, Linalool, Trideceth-10, Maris Sal, Propylene Glycol, Triethylene Glycol, CI 42090, CI 17200
Head & Shoulders Deep Cleanse Itch Relief шампунь проти лупи 300 мл
Head & Shoulders Deep Cleanse Itch Relief, 300 мл, Шампуні унісекс, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Head & Shoulders Deep Cleanse Itch Relief допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови заспокоює подразнену шкіру голови дарує волоссю ніжний аромат позбавляє волосся лупи Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Head & Shoulders Deep Cleanse Oil Control шампунь проти лупи 300 мл
Head & Shoulders Deep Cleanse Oil Control, 300 мл, Шампуні для чоловіків, Шампунь Head & Shoulders Deep Cleanse ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: позбавляє волосся лупи заспокоює шкіру голови очищає волосся та шкіру голови надає волоссю шовковистості Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Head & Shoulders Citrus Fresh 2v1 шампунь проти лупи для жирного волосся 3
Head & Shoulders Citrus Fresh 2v1, 360 мл, Шампуні унісекс, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Head & Shoulders Citrus Fresh 2v1 допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи відновлює та живить волосся Спосіб використання: Рівномірно наносьте на вологе волосся.
Head & Shoulders Smooth & Silky шампунь проти лупи 2 в 1 330 мл
Head & Shoulders Smooth & Silky, 330 мл, Шампунь та кондиціонер 2 в 1 для жінок, Забудьте про години клопотів із волоссям у ванній. Шампунь-кондиціонер 2-в-1 Head & Shoulders Smooth & Silky поєднує в собі силу двох засобів, заощаджуючи ваш дорогоцінний час. Він м’яко очищує волосся, видаляючи всі забруднення та жир, і дарує йому необхідний догляд. Волосся стає не лише ідеально чистим та м’яким, а й легше розчісується. Властивості: ретельно очищає волосся, водночас полегшує розчісування очищає шкіру голови усуває надлишкову кількість шкірного сала та забруднення пом'якшує волосся та полегшує його укладку після використання волосся шовковисте на дотик Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Спіньте, ніжно масажуючи шкіру голови, а потім змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Head & Shoulders Deep Cleanse Gentle Purification шампунь проти лупи 300 м
Head & Shoulders Deep Cleanse Gentle Purification, 300 мл, Шампуні унісекс, Шампунь Head & Shoulders Deep Cleanse ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: позбавляє волосся лупи очищає волосся та шкіру голови для натурального або фарбованого волосся дарує волоссю ніжний аромат Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Head & Shoulders Extra Volume шампунь проти лупи 400 мл
Head & Shoulders Extra Volume, 400 мл, Шампуні для чоловіків, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь Head & Shoulders Extra Volume допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови позбавляє волосся лупи надає волоссю шовковистості заспокоює шкіру голови Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   7  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос) Head & Shoulders. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь Head & Shoulders в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос) Head & Shoulders. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История