шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 580 моделей:
| пофарбовані Скинути все
Шампунь Schauma Сяйво Кольору з екстрактом гранату, для фарбованого та мел
Шампунь для фарбованого волосся Melica з витяжкою бамбука 300 мл
Шампунь Gliss Color Perfector для фарбованого та мелірованого волосся 250
Бальзам-кондиціонер Melica Black з екстрактом бамбука, для фарбованого вол
Шампунь Gliss Color Perfector для фарбованого та мелірованого волосся 400
Шампунь Garnier Fructis Годжі Стійкий колір, для фарбованого або мелірован
Шампунь для фарбованого волосся Kallos Cosmetics Argan, 1 л
Кондиціонер для фарбованого волосся TRESemme Colour Shineplex, безсульфатн
Шампунь Nature Box для фарбованого волосся, з гранатовою олією холодного в
Маска Melica Organic для фарбованого волосся, з екстрактом лаванди та УФ-ф
Кондиціонер для фарбованого волосся IL Salone Milano Balsamo Plex Rebuilde
Маска для фарбованого волосся IL Salone Milano Maschera Plex Rebuilder Mas
Маска Phytorelax Keratin Color для фарбованого волосся, 250 мл (6025266)
Шампунь CHI Rosehip Oil Color Nurture Protecting для фарбованого волосся,
Кондиціонер для фарбованого волосся Tigi Bed Head Colour Goddess Condition
Кондиціонер для освітленого волосся Lee Stafford Bleach Blondes Everyday C
Кондиціонер для фарбованого волосся Tigi Bed Head Colour Goddess Condition
Кондиціонер Tigi Bed Head Make It Last незмивний для фарбованого волосся 2
Кондиціонер для фарбованого волосся Tigi Bed Head Colour Goddess Condition
Кондиціонер для волосся OGX Orchid Oil для захисту кольору фарбованого вол
Призначення - зволоження, живлення волосся, Тип волосся - для фарбованого волосся, для сухого волосся, Об`єм/Вага - 385 мл, Країна-виробник - Великобританія
Schwarzkopf Gliss Color Perfector захисний кондиціонер для фарбованого вол
Schwarzkopf Gliss Color Perfector, 200 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер Schwarzkopf Gliss Color Perfector. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: підсилює колір волосся піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим забезпечує необхідне зволоження полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Бальзам-кондиціонер Melica Organic для фарбованого волосся з УФ-фільтрами
Компанія Melica Organic вже понад 8 років успішно працює на скандинавському ринку та продає якісні продукти вимогливим покупцям з Данії, Швеції, Фінляндії. Melica Organic виробляє тільки якісну продукцію. Компанія орієнтується на створення і виробництво натуральних, безпечних та ефективних продуктів. Melica: Безпечний — не руйнує захисні функції шкіри та волосся Не викличе подразнення шкіри голови (немає агресивних мийних інгредієнтів) Не викликає алергічних реакцій (збалансовані формули інгредієнтів) Містить натуральні компоненти (безпечніші за хімічні) Дає змогу отримати швидкий і безпечний результат (не маскує проблему, а вирішує її) Бальзам-кондиціонер Melica Organic для фарбованого волосся з УФ-фільтром і екстрактом оливок живить і зміцнює волосся. УФ-фільтр допомагає довше зберегти яскравий колір волосся, екстракт оливок зволожує і зміцнює волосся.
Шампунь Melica Organic для фарбованого волосся з УФ-фільтрами та екстракто
Переваги Шампунь Melica organic містить екстракт оливи та УФ-фільтри. Спеціальні УФ-фільтри захищають волосся від агресивної дії сонячних променів. Екстракт оливи активно зволожує і живить волосся, посилюючи його колір і блиск.
Beauty Jar Oops...I Did It Again! шампунь-догляд для фарбованого та пошкод
Beauty Jar Oops...I Did It Again!, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Beauty Jar Oops...I Did It Again! ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує забезпечує стійкість кольору волосся зміцнює корені волосся відновлює та живить волосся Склад: веган-засіб містить не менше 96 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   25  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся). Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся). До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія