шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Платформа
Екшн
Шутери
RPG (рольові)
Пригоди
Горор
Файтинг
Перегони
Спорт
Дитячі
Стратегії
Симулятори
Додатково
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 2981 моделей:
| Nintendo Switch Скинути все
Гра Mortal Kombat 11 (Nintendo Switch, eng, rus субтитри) 5051895412237
Mortal Kombat повертається, і новий розділ культової серії стане ще крутішим. Абсолютно нові варіанти персоналізації героя забезпечать безпрецедентні можливості для налаштування бійців та надання їм неповторних індивідуальних рис. Нова графічна технологія продемонструє кожен зубодробний момент у всіх кривавих подробицях, перенесе вас у серце смертельної битви і змусить на собі відчути кожен лютий прийом. Готуйтеся до зустрічі з новими героями та класичними персонажами у найкращій у своєму класі кінематографічній сюжетній кампанії, яка продовжить легендарну сагу завдовжки 25 років.
Гра Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge (Nintendo Switch, eng
Леонардо, Мікеланджело, Донателло та Рафаель знову об'єднуються, щоб задати спеку. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge - це яскравий, зроблений з любов'ю скроллер у жанрі beat 'em up, в основі якого лежить легендарний образ черепашок з 1987 року. Ця гра — данина поваги класичним іграм про черепашки, такі як Turtles In Time. Герої в панцирах Переосмислений геймплей Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge заснований на класичних механіках бою і відточений до досконалості експертами beat 'em up з Dotemu (Streets of Rage 4) та Tribute Games. Пробийте свій шлях до перемоги крізь неймовірно гарне піксельне оточення і вразите тонну страшних ворогів. Особливі навички та рухи кожної черепашки зроблять проходження унікальними! Виберіть бійця і розтрощите ворогів потужними комбінаціями ударів. Відчуйте всю напругу боїв, насичених прийомами ніндзя. Не дайте застати зненацька, якщо вирішите поодинці битися зі Шреддером і відданим йому кланом Фут. А якщо вам більше до смаку командні бої — вистачайте найкращих друзів і поєднуйтесь у команду до чотирьох осіб! Кренг не пройде Бібоп та Рокстеді вирішили напасти на Шостий канал і викрасти кошмарні пристрої, щоб втілити в життя підступні плани Кренга та Шреддера. У Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge черепашки зіграють із лиходіями на безлічі локацій з оригінального мультсеріалу. Від Манхеттена до Коні-Айленда, з висот хмарочосів до надр каналізації - допоможіть безстрашній четвірці відправити бійців Фут, трицератонів і кам'яних солдатів прямо в Вимір Ікс! Сила черепашок! Насолоджуйтеся яскравою піксельною графікою та атмосферою оригінальних черепашок-ніндзя, які повернуть вас у шоковані 80-ті. Кожен персонаж, транспорт, зброя, предмет і фон були натхненні мультсеріалом 1987 року, тому відчуття, що ви застрибнули в телевізор, гарантовано — вбивчий гумор і захоплюючі пригоди додаються!
Гра The Witcher 3: Wild Hunt (Nintendo Switch, rus мова) 5902367641825
«Відьмак 3: Дике полювання», яке здобуло понад 250 нагород «Гра року», є сюжетною пригодою у відкритому світі, дія якої розгортається у темному фентезійному всесвіті. Ви Геральт з Рівії, найманець вбивця монстрів. У вашому розпорядженні всі необхідні інструменти: гострі як бритва мечі, смертоносні суміші, непомітні арбалети та потужна бойова магія. Перед вами стоїть континент, що роздирається війною, кишить монстрами, який ви можете дослідити за своїм бажанням. Крос-плей між ПК та Nintendo Switch з хмарними збереженнями. Почніть свою пригоду у світі The Witcher 3: Wild Hunt саме з того місця, де ви зупинилися, граючи в GOG та Steam — і навпаки! The Witcher 3: Wild Hunt, що налічує понад 100 годин основного та побічних квестів та понад 50 годин додаткового контенту, поєднує в собі напружену сюжетну тягу традиційних рольових ігор зі свободою вибору, яку можуть запропонувати лише ігри з відкритим світом. Робіть вибір та стикайтеся з його наслідками, щоб розблокувати кінцівки, адаптовані до вашого стилю гри. Тепер на Nintendo Switch грайте вдома і в дорозі. Розроблена для використання всіх переваг Nintendo Switch гра забезпечує по-справжньому потужний ігровий процес.
Гра Mario + Rabbids Sparks of Hope (Nintendo Switch, rus мова) 33072162103
Об'єднайтеся з Маріо, Луїджі, Принцесою Піч, Кроликом Піч, Кроликом Луїджі та їхніми друзями в галактичній подорожі, щоб перемогти злісну істоту та врятувати своїх товаришів Іскри. Досліджуйте планети по всій галактиці, розкриваючи таємничі таємниці та виконуючи захоплюючі завдання!
Nintendo LEGO 2К Drive Nintendo Switch (5026555070621) 5026555070621
Nintendo LEGO Harry Potter Collection Nintendo Switch (5051892217231) 5051
Nintendo Lego Star Wars: The Skywalker Saga Nintendo Switch (5051890321534
Nintendo NBA 2K24 Nintendo Switch (5026555071086) 5026555071086
Гра Nintendo Switch Metroid Dread (045496428464) 045496428464
Тип - Екшн (Action), платформа - Nintendo Switch, тип носія - картридж, кількість користувачів - одиночна, MercurySteam, вікове обмеження - 12+
Гра Nintendo Switch Minecraft (045496420628) 045496420628
Тип - Пригоди (adventure), платформа - Nintendo Switch, тип носія - картридж, кількість користувачів - мультиплеер, вікове обмеження - 6+
Гра Nintendo Switch The Legend of Zelda Tears of the Kingdom, картридж (85
Тип - Екшн (Action), платформа - Nintendo Switch, тип носія - картридж, кількість користувачів - одиночна, Nintendo, вікове обмеження - 10+
Crash Team Racing: Nitro Fueled (Nintendo Switch)
Серія приставки: Nintendo Switch / Жанр: Водіння і гонки / Видавництво: Activision
Catherine: Full Body (Nintendo Switch)
Серія приставки: Nintendo Switch / Жанр: Головоломки / Видавництво: Atlus
Persona 5 Royal (Nintendo Switch)
Серія приставки: Nintendo Switch / Жанр: Ролевые игры / Видавництво: SEGA
Persona 5 Strikers (Nintendo Switch)
Серія приставки: Nintendo Switch / Жанр: Экшн / Видавництво: Atlus
Ao Tennis 2 (Nintendo Switch)
Серія приставки: Nintendo Switch / Жанр: Спорт / Видавництво: Nacon
Tennis World Tour 2 (Nintendo Switch)
Серія приставки: Nintendo Switch / Жанр: Спорт / Видавництво: Nacon
Bloodstained Ritual of the Night (Nintendo Switch)
Серія приставки: Nintendo Switch / Жанр: Ролевые игры / Видавництво: 505 Games
Игра Astral Chain для Nintendo Switch
The Elder Scrolls V: Skyrim (Nintendo Switch)
Серія приставки: Nintendo Switch / Жанр: Боевики и приключения / Видавництво: Bethesda
Wonder Boy Collection (Nintendo Switch)
Серія приставки: Nintendo Switch / Жанр: Боевики и приключения / Видавництво: Bliss Brain
Diablo III: Eternal Collection (Nintendo Switch)
Серія приставки: Nintendo Switch / Жанр: Экшн / Видавництво: Blizzard
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Nintendo Switch)
Серія приставки: Nintendo Switch / Жанр: Экшн / Видавництво: Activision
Crash Bandicoot: The N Sane Trilogy (Nintendo Switch)
Серія приставки: Nintendo Switch / Жанр: Аркада / Видавництво: Activision
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   125  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на ігри. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити гра в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на ігри. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія