шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Платформа
Екшн
Шутери
RPG (рольові)
Пригоди
Горор
Файтинг
Перегони
Спорт
Дитячі
Стратегії
Симулятори
Додатково
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 692 моделей:
| Call Of Duty Скинути все
Гра Call of Duty: Modern Warfare II для XBOX 1104028
Ігра Call of Duty Modern Warfare III для XBOX Series X (88559EN) 88559EN
Гра Call of Duty: Black Ops Cold War (PS4) 88490UR
Дія гри Black Ops Cold War відбувається на початку 1980-х років – в один з напружених періодів холодної війни. В ході захоплюючої кампанії небачених масштабів, розрахованої на одного гравця, гравцям належить зустрічатися з історичними діячами та дізнаватися жорстокі істини, борючись в таких культових місцях, як Східний Берлін, В'єтнам, Туреччина і навіть штаб-квартира КГБ на Луб'янці. МЕРЕЖНА ГРА Беріть участь в фірмових боях і секретних операціях нового покоління мережевої Гри. Презентація мережевої гри запланована НА 9 Вересня. Не забувайте регулярно перевіряти цю сторінку, щоб дізнатися свіжі ПОДРОБИЦІ. ЗОМБИ Застосовуйте зброю і спорядження часів холодної війни в черговий інкарнації культового режиму "Зомбі" від Treyarch. WARZONE ™ До того ж, Black Ops Cold War буде повністю підтримувати популярну умовно-безкоштовну гру Call of Duty: Warzone.
Гра Call of Duty: Modern Warfare (PS4) 1067627
*Для доступу до кооперативної/онлайн складової потрібна підписка PlayStation Plus. *Для завантаження додаткової мови озвучення потрібне під'єднання до Інтернету і вибір відповідної мови озвучення в налаштуваннях гри. Драматична кампанія для одного гравця Разом із силами спецназу і борцями за свободу ви повинні будете повернути вкрадену хімічну зброю. Вам доведеться брати участь у таємних операціях на території Європи та Близького Сходу, мета яких - запобігти новому глобальному конфлікту. Від вас залежить доля світу. Дійте без вагань. Капітан Джон Прайс Вступивши до лав британської Спеціальної авіадесантної служби (САС), Прайс дав присягу стояти на сторожі миру. Він діє завжди в тіні. Якщо операція пройшла успішно, ми про неї ніколи не дізнаємося. Командир Фара Карім Фара Карім - дитя війни. Вона не обирала такого життя - вибір зробили за неї. Кожен день для неї - це новий бій: як командир урзикського повстання вона бореться за звільнення своєї батьківщини. Алекс Зразковий агент ЦРУ. Виконавши одне завдання, він береться за наступне - і не озирається назад. Але тепер йому доручили діяти у співпраці з силами народного повстання, і ставки як ніколи високі. Вовк Хоче, щоб його народ здобув незалежність, цієї мети він готовий домагатися будь-якими засобами. Перед його повстанцями стоїть одне завдання - вигнати загарбників. Сержант Кайл Геррік Колишній офіцер британської армії. Зараз він базується в Лондоні та служить у відділі з боротьби з тероризмом. Його бісить, що для протидії сучасним загрозам робиться занадто мало. Modern Warfare повертається Жорстокі та динамічні бої. Найреалістичніші поля битв в історії серії. Популярні режими та епічні серії вбивств. Багаті можливості персоналізації зброї. Найкраще у своєму класі моделювання вогневих контактів. І багато іншого. Вогневий контакт Беріть участь у стрімких дуелях на ближній дистанції. Традиційна мережева гра Класичні бої між командами по 6 гравців. Нічне бачення Атакуйте противника під покровом темряви. Наземна війна Штурмуйте найбільші карти в історії Call of Duty. Найширші можливості персоналізації Підберіть арсенал для свого стилю гри у зброяра, який пропонує більше смертоносних інструментів, ніж було у всіх минулих іграх Call of Duty. Безліч шляхів до перемоги Переламуйте хід битв за допомогою класичних і абсолютно нових серій вбивств.
Гра Call of Duty: Modern Warfare II для Sony PLAYSTATION 4 (PS4) 1104000
Гра Call of Duty: Modern Warfare для Sony PLAYSTATION 4 (PS4) 88418RU
Гра Call of Duty Modern Warfare III для Sony PLAYSTATION 4 (PS4) 88557EN
Гра Call of Duty: Modern Warfare II для Sony PLAYSTATION 5 (PS5) 1104014
Гра Call of Duty Modern Warfare III для Sony PLAYSTATION 5 (PS5) 88558EN
Call of Duty: Black Ops Cold War (PS4)
Серія приставки: PlayStation 4 / Жанр: Экшн / Видавництво: Activision
Call of Duty: Infinite Warfare (PS4)
Серія приставки: PlayStation 4 / Жанр: шутери / Видавництво: Infinity Ward
Call of Duty: Modern Warfare Ii (PS5)
Серія приставки: PlayStation 5 / Жанр: Шутеры / Видавництво: Activision
Call of Duty: Modern Warfare (PS4)
Серія приставки: PlayStation 4 / Жанр: Шутеры / Видавництво: Activision
Call Of Duty: Wwii (PS4)
Серія приставки: PlayStation 4 / Жанр: екшн / Видавництво: Activision
Call of Duty Infinite Warfare (Xbox One)
Серія приставки: Xbox One / Жанр: Шутеры / Видавництво: Activision
Диск Call of Duty Modern Warfare II (Blu-ray) для Xbox Series X One
Диск Call of Duty Modern Warfare III (Blu-ray) для Xbox Series X
Call of Duty Modern Warfare Iii (PS4)
Серія приставки: PlayStation 4 / Жанр: шутери / Видавництво: Activision
Call of Duty Modern Warfare Iii (PS5)
Серія приставки: PlayStation 5 / Жанр: шутери / Видавництво: Activision
Call of Duty Modern Warfare Iii (Xbox Series X)
Серія приставки: Xbox X / Жанр: шутери / Видавництво: Activision
Call of Duty: Modern Warfare Ii (PS4)
Серія приставки: PlayStation 4 / Жанр: Шутеры / Видавництво: Activision
Call of Duty: Modern Warfare Ii (Xbox Series X)
Серія приставки: Xbox X / Жанр: Шутеры / Видавництво: Activision
Диск Call of Duty WWII (Blu-ray) для PS4 (7215667)
Гра Call of Duty: Black Ops Cold War PS4/PS5 (RU)
Розстрочка 0% АльфаБанк. Оплата частинами від ПриватБанк і Monobank. Швидка доставка.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   29  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на ігри. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити гра в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на ігри. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія