искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Вид
Количество
Тип
Дополнительно
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 30 моделей:
| Naturella Сбросить все
Гігієнічні прокладки Naturella Classic Normal 18 шт.
Гігієнічні прокладки Naturella Classic Night, 14 шт.
Гігієнічні прокладки Naturella Classic Maxi 16 шт.
Гігієнічні прокладки Naturella Ultra Maxi Camomile 16 шт.
Гігієнічні прокладки Naturella Ultra Night Camomile 14 шт.
Гігієнічні прокладки Naturella Ultra Normal Camomile 20 шт.
Гігієнічні прокладки Naturella Ultra Normal Plus 18 шт.
Щоденні прокладки Naturella Green Tea Magic Light 52 шт.
Щоденні прокладки Naturella Camomile Normal 44 шт.
Щоденні прокладки Naturella Calendula Light 52 шт.
Гігієнічні прокладки Naturella Ніжний Захист Maxi 14 шт.
Щоденні прокладки Naturella Camomile Plus 36 шт.
Щоденні прокладки Naturella Camomile Light Multiform 100 шт.
Щоденні прокладки Naturella Camomile Normal 74 шт.
Гігієнічні прокладки Naturella Ultra Maxi Quatro ароматизовані 32 шт.
Гігієнічні прокладки Naturella Classic Normal Plus Quatro ароматизовані 36
Гігієнічні прокладки Naturella Ultra Night 28 шт.
Прокладки гігієнічні Naturella Classic Normal 40шт 8006540970102
Гігієнічні прокладки Naturella Classic - це ідеальне поєднання захисту та догляду за шкірою під час менструації. Naturella - єдина прокладка із заспокійливою дією фітокрему, який вкриває шкіру тонким захисним шаром і перешкоджає зіткненню вологи зі шкірою, водночас заспокоюючи її і тим самим допомагаючи уникнути подразнення. Що робить гігієнічні прокладки Naturella унікальними - це верхній шар. На дотик він схожий на бавовну і збагачений смужками з кремом-бальзамом, що містить ромашку, який допомагає доглядати за шкірою.
NATURELLA Щоденні гігієнічні прокладки ароматизовані Camomile Лайт Quatro
*Зберігати в сухому прохолодному місці. Не змивати в унітаз.  Завжди є шанс розпочати день зі свіжості. Щоденні прокладки Naturella Normal Camomile забезпечать свіжість протягом усього дня. Ці щоденні прокладки завтовшки 0,9 мм із м'яким, як пелюстка квітки, верхнім шаром сприяють циркуляції повітря. Вони мають легкий аромат ромашки й забезпечують свіжість і комфорт щодня.Схвалені інститутом дерматологічних випробувань proDERM, щоденні прокладки Naturella забезпечують жінкам щоденний гігієнічний догляд, якому можна довіряти.Щоденні прокладки Naturella — це чудовий спосіб захистити білизну від щоденних виділень, нерегулярних виділень у критичні дні та виділень перед критичними днями.Під час критичних днів для ліпшого захисту скористайтеся гігієнічними прокладками Naturella. Особливості М'якість для шкіри, схвалена дерматологами М'який верхній шар, лагідний до найделікатнішої шкіри Щоденні прокладки завтовшки 0,9 мм для свободи рухів і комфорту щодня Шар, який забезпечує циркуляцію повітря, і легкий аромат ромашки для щоденної свіжості Щоденні прокладки, схвалені дерматологами proDERM (Міжнародний німецький дерматологічний інститут)
Гігієнічні прокладки Naturella Ultra Normal 40шт 4015400197546
Ви маєте почуватися гарною й відчувати комфорт у будь-який день місяця.Ваша шкіра схожа на квітку під дощем: вона така ж вразлива та заслуговує на додатковий ніжний захист і турботу під час менструації.Гігієнічні прокладки Naturella Ultra Normal Camomile із крильцями, які допомагають утримувати прокладку на місці, пропонують м'який додатковий захист для найделікатнішої шкіри під час помірних і рясних виділень у критичні дні.Це єдині жіночі гігієнічні вироби, які містять Dermacrem — унікальний сухий лосьйон для захисту шкіри, який згідно з результатами клінічних випробувань допомагає запобігти подразненню шкіри.Ці прокладки Naturella Ultra Normal завтовшки 2 мм з ароматом ромашки мають виняткову систему вбирання вологи та квітковий дизайн «сила квітів». Крім того, вони мають суперабсорбуючі гелеві перлини, які розподіляють і вбирають вологу. Завдяки цьому ви відчуватимете сухість і комфорт.Прокладки Naturella надають додатковий захист під час критичних днів, з ніжністю та турботою, які так потрібні найделікатнішій шкірі.Критичні дні можуть спричиняти багато дискомфорту, та ваш захист подбає про вас.Для додаткового захисту вночі спробуйте Naturella Ultra Night. Особливості Турбота про вашу шкіру, схвалена дерматологами Комфорт і додатковий денний захист під час помірних і рясних виділень у критичні дні Гігієнічні прокладки, створені для захисту й догляду за найделікатнішою шкірою Містить заспокійливий Dermacrem, який покриває шкіру тонким захисним шаром і запобігає її подразненню  
Щоденні прокладки Naturella Camomile Light 20 шт.
Гігієнічні прокладки Naturella Classic Night, 7 шт.
Прокладки гігієнічні Naturella Ultra Normal Camomile 10 шт.
Гігієнічні прокладки Naturella Ultra Night Camomile 7 шт.
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на гигиенические прокладки Naturella. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить гигиенические прокладки Naturella в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на гигиенические прокладки Naturella. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История