искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Вид
Количество
Тип
Дополнительно
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 49 моделей:
| Always Сбросить все
Гігієнічні прокладки Always Platinum Day & Night Duo 12 шт.
Гігієнічні прокладки Always Platinum Secure Night Duo ароматизовані 10 шт.
Гігієнічні прокладки Always Platinum Super Duo 14 шт.
Гігієнічні прокладки Always Ultra Super (Розмір 2) 16 шт.
Гігієнічні прокладки Always Ultra Secure Night, 12 шт
Гігієнічні прокладки Always Ultra Light 20 шт.
Гігієнічні прокладки Always Ultra Normal (Розмір 1) 20 шт.
Гігієнічні прокладки Always Platinum Normal Duo 16 шт.
Гігієнічні прокладки Always Ultra Secure Night Extra 10 шт.
Прокладки гігієнічні Always Sensitive Normal 20 шт.
Гігієнічні прокладки Always Platinum Day & Night 16 шт.
Гігієнічні прокладки Always Ultra Normal (Розмір 1) 40 шт.
Гігієнічні прокладки Always Platinum Super (Розмір 2) 26 шт.
Гігієнічні прокладки Always Platinum Day & Night (розмір 3) 22 шт.
Гігієнічні прокладки Always Platinum Normal (Розмір 1) 30 шт.
Гігієнічні прокладки Always Ultra Secure Night 24 шт. 8006540093764
Насолоджуйтеся спокійним сном завдяки захисту до 10 годин: Гігієнічні прокладки Always Ultra Secure Night (Розмір 4) з крильцями забезпечують потрійний захист від протікань і необхідності міняти прокладку вночі. Збільшена на 60 % площа задньої частини* у поєднанні з технологією LeakGuard (Захист від протікань) утримує рідину, запобігаючи протіканню вночі. Технологія OdourLock нейтралізує неприємні запахи, надаючи відчуття свіжості та чистоти. Спіть спокійно завдяки потрійному захисту Always Ultra. Формула дерматологічно схвалена Асоціацією здоров'я шкіри (Skin Health Alliance). Особливості: Технологія - Захисні бар'єри - утримує рідину, запобігаючи протіканню. Технологія - Блок запаху - нейтралізує неприємні запахи. Гігієнічні прокладки не подразнюють шкіру (доведено дерматологами). Крильця допомагають утримувати прокладку на місці для надійного захисту і відчуття комфорту.
Гігієнічні прокладки Always Ultra Super 32 шт 4015400095132
Захист від Always - не погоджуйтеся на менше: в Always Ultra Super (Розмір 2) з крильцями використовується новітня технологія для створення багатофункціональної гігієнічної прокладки з елементами захисту. З Always Ultra ви можете почуватися впевнено весь день. Найкращий захист від Always - не погоджуйтеся на менше. Формула дерматологічно схвалена Асоціацією здоров'я шкіри (Skin Health Alliance). Спробуйте Always Ultra Secure Night з крильцями - найкращі гігієнічні прокладки Always для захисту в нічний час. Особливості: Технологія - Захисні бар'єри - утримує рідину, запобігаючи протіканню. Технологія - Блок запаху - нейтралізує неприємні запахи, надаючи відчуття свіжості та чистоти під час менструації. Гігієнічні прокладки не подразнюють шкіру (доведено дерматологами). Крильця допомагають утримувати прокладку на місці для надійного захисту і відчуття комфорту.
Прокладки гігієнічні Always Ultra Day&Night Розмір 3 28шт 401540048976
З Always Ultra ви можете почуватися впевнено весь день. Найкращий захист від Always - не погоджуйтеся на менше. Формула дерматологічно схвалена Асоціацією здоров'я шкіри (Skin Health Alliance). Спробуйте Always Ultra Secure Night з крильцями — найкращі гігієнічні прокладки Always для захисту в нічний час. Особливості та переваги Технологія — Захисні бар'єри утримує рідину, запобігаючи протіканню. Технологія — Блок Запаху — нейтралізує неприємні запахи, надаючи відчуття свіжості та чистоти під час менструації. Гігієнічні прокладки не подразнюють шкіру (доведено дерматологами). Крильця допомагають утримувати прокладку на місці для надійного захисту і відчуття комфорту.
Прокладки гігієнічні Always Platinum Secure Night Розмір 4 20шт 8700216186
Гігієнічні прокладки Always Platinum гарантують надійний захист від протікань, зминання та дискомфорту. Гігієнічні прокладки Always Platinum забезпечують надійний захист від протікань. Гігієнічні прокладки Always Platinum Secure Night (розмір 4) на 60% подовжені ззаду і гарантують додатковий захист протягом нічного сну. Переваги: Захист від протікань до 100 % і додатковий комфорт, На 60 % подовжені ззаду для кращого захисту, Унікальні мікроподушечки і технологія Лік Гард 3Д запобігають протіканню з боків, Серцевина Фіт енд Флекс адаптується до ваших рухів, а технологія ОдорЛок з тонким ароматом нейтралізує неприємні запахи (Не містить алергенів EU 26), Денні прокладки забезпечують надійний захист і відчуття комфорту протягом дня, а нічні подбають про безтурботний сон, Спробуйте розмір 5 для надійного захисту протягом ночі.
Гігієнічні прокладки Always Classic Secure Night 6 шт.
Гігієнічні прокладки Always Classic Normal 10 шт.
Гігієнічні прокладки Always Classic Super 9 шт.
Гігієнічні прокладки Always Ultra Normal (Розмір 1) 10 шт.
Гігієнічні прокладки Always Ultra Super (Розмір 2) 8 шт.
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на гигиенические прокладки Always. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить гигиенические прокладки Always в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на гигиенические прокладки Always. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История