шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Батончик злаковий Chimpanzee Energy Bar Crunchy Peanut 60110426
Chimpanzee Energy Bar Crunchy Peanut — енергетичний батончик з хрустким арахісом та корисним соєвим протеїном. Має повністю натуральний склад, на дві третини складається з органічних продуктів. Містить мікс швидких та повільних вуглеводів для рівномірного насичення організму енергією. Ідеально підходить для підтримання сил під час фізичної активності: бігу, їзди на велосипеді, скелелазіння, лижного спорту тощо. Зручний та поживний снек для повсякдення — від сімейного вікенду до години-пік у мегаполісі. Може входити до складу аварійного раціону на випадок надзвичайної ситуації. Натуральні енергетичні батончики Chimpanzee, на відміну від продуктів з хімічними складниками, не потребують попереднього тестування на індивідуальну реакцію й підходять навіть дітям. А також приємні на смак і не приїдаються з часом. Особливості Повністю натуральний склад. Насичує організм рослинним білком та клітковиною, вітамінами й мінералами. На третину складається з натурального арахісу, який не лише є поживним, але й виступає антиоксидантом завдяки високому вітаміну Е та поліфенолів. Підсолоджувачем слугує органічний рисовий сироп, чий глікемічний індекс нижчий, ніж у цукру та глюкозно-фруктозного сиропу. Містить вітаміни групи В, калій, магній, цинк. Ріпакова олія забезпечує баланс жирних кислот Омега-3 і -6, а також жиророзчинні вітаміни E і K. Мінімалістичний рецепт складається з високоякісних локальних інгредієнтів. 65% складників походять від органічного фермерства і мають сертифікацію BIO. Продукт підходить вегетаріанцям та веганам. Не містить лактози, трансжирів, ГМО.
Батончик протеїновий Chimpanzee Protein Bar Bio Coffee&Nuts 60110455
Chimpanzee Protein Bar Bio Coffee&Nuts — смачний, натуральний протеїновий батончик з фініками, горіхами та рисовим білком. На 100% складається з органічних продуктів без термічної обробки (raw). Безглютеновий. Містить кофеїн. Ідеально підходить для підтримки сил під час фізичної активності: бігу, їзди на велосипеді, скелелазіння, лижного спорту тощо — а також відновлення після навантажень. Може входити до складу аварійного раціону в надзвичайній ситуації. Натуральні спортивні батончики Chimpanzee, на відміну від продуктів з хімічними складниками, не потребують попереднього тестування на індивідуальну реакцію й підходять навіть дітям. А також приємні на смак і не приїдаються з часом. Особливості: Повністю натуральний склад. Насичує організм рослинним білком та високоякісними вуглеводами, вітамінами й мінералами. Фініки — джерело корисної енергії, а також калію, який підтримує роботу серцево-судинної системи.  Горіх кешʼю (36%) багатий на вітаміни групи В, Е і РР. Містить жирні кислоти Омега-3, що стимулюють роботу мозку. Мінімалістичний рецепт на 100% складається з продуктів органічного фермерства з BIO-сертифікацією. Підходить вегетаріанцям, веганам та сироїдам. Не містить глютену, лактози, сої, трансжирів, ГМО.
Енергетичний гель Chimpanzee Energy Gel Lemon 35 г 60110433
Chimpanzee Energy Gel Lemon — енергетичний гель з повністю натуральним складом. На 93% складається з органічного сиропу агави — унікального природного джерела фруктози, й на 7% з лимона. Має низький глікемічний індекс і ефективно всмоктується у травній системі. Енергетичний гель Chimpanzee — це здорове та ефективне рішення для миттєвого поповнення енергії під час занять спортом. Призначений для підтримки сил під час змагань та інтенсивних тренувань: ідеальний для велосипедистів, бігунів і тріатлетів. Втім, гелі Chimpanzee підійдуть будь-кому, хто шукає швидке та якісне джерело енергії. Натуральне спортивне харчування Chimpanzee, на відміну від продуктів з хімічними складниками, не потребує попереднього тестування на індивідуальну реакцію. А також приємне на смак і не приїдається з часом. Особливості: Повністю натуральний склад, свіжий цитрусовий смак. Насичує організм якісними вуглеводами, вітамінами та мінералами.  На 93% складається з органічного сиропу агави й на 7% з органічного лимона. Густа консистенція й відсутність хімічних складників роблять гель щадним до шлунку. Продукт підходить вегетаріанцям та веганам. Не містить ГМО.
Батончик протеїновий Chimpanzee Protein Bar Bio Berries 60110439
Chimpanzee Bio Protein Bar Berries — смачний, натуральний протеїновий батончик з фініками, горіхами та рисовим білком. На 100% складається з органічних продуктів без термічної обробки (raw). Безглютеновий. Ідеально підходить для підтримки сил під час фізичної активності: бігу, їзди на велосипеді, скелелазіння, лижного спорту тощо — а також відновлення після навантажень. Може входити до складу аварійного раціону в надзвичайній ситуації. Натуральні спортивні батончики Chimpanzee, на відміну від продуктів з хімічними складниками, не потребують попереднього тестування на індивідуальну реакцію й підходять навіть дітям. А також приємні на смак і не приїдаються з часом. Особливості: Повністю натуральний склад. Насичує організм рослинним білком та високоякісними вуглеводами, вітамінами й мінералами. Фініки — джерело корисної енергії, а також калію, який підтримує роботу серцево-судинної системи.  Горіх кешʼю багатий на вітаміни групи В, Е і РР. Містить жирні кислоти Омега-3, що стимулюють роботу мозку. Мінімалістичний рецепт складається з продуктів органічного фермерства з BIO-сертифікацією. Підходить вегетаріанцям, веганам та сироїдам. Не містить глютену, лактози, сої, трансжирів, ГМО.
Сублімати чана масалу Trek`n Eat 30411001
Сублімована туристична їжа "Чана масала". Традиційна індійська страва на основі нуту і прянощів. Нут, він же турецький горох, з давніх часів посідає почесне місце в кухнях країн Азії та Африки завдяки ніжному смаку і високому вмісту білків, вітамінів і мікроелементів. Чана масала має пікантний незвичайний аромат і чудово втамовує голод. Повністю веганська, не містить глютену та лактози. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 180 г, готового - 540 г. Алергени: селера, гірчиця. Енергетична цінність упаковки: 610 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Суміш для хліба цільнозерновий Trek`n Eat Whole Grain Bread Mix 30101040
Trek'n Eat Whole Grain Bread Mix - суміш для приготування цілозернового хліба в польових умовах. Прекрасний варіант для сніданку в походах, велоподорожах, у гірському базовому таборі. Класичний цілозерновий хліб, який на 100% складається з натуральних інгредієнтів. Легкий у приготуванні та дає достатньо енергії для денної активності. Приготування: Висипте вміст у посудину. Додайте 330 мл теплої води, ретельно вимісіть до утворення тіста. Дайте тісту відпочити щонайменше 20 хвилин, а потім сформуйте з нього хліб або булочки. Тісто слід випікати у вогнетривкому посуді (наприклад, туристичному казанку), злегка змащеному жиром. Для випічки потрібна температура близько 220°C - тримайте посуд на достатній відстані від багаття. Хліб Trek'n Eat ідеально поєднується з вершковим або арахісовим маслом і сіллю. Вживайте як складову повноцінного раціону. Алергени: глютен
Аварійне харчування Emergency Food Пшеничні брикети NRG-M 250 г 30101
Emergency Food NRG-M — висококалорійні пшеничні брикети від швейцарського виробника. Збалансована їжа тривалого зберігання, яку використовують у надзвичайних ситуаціях. Багаті на протеїни брикети можна вживати в оригінальному вигляді, повільно розжовуючи. А також подрібнювати й розбавляти водою до консистенції пюре чи енергетичного напою. Компактне паковання вагою 250 г задовольняє половину денної потреби дорослої людини в поживних речовинах. NRG-M мають легкий солодкуватий смак і приємну консистенцію — їх з комфортом можна їсти протягом кількох днів. Повноцінне харчування важливе для підтримання фізичних та розумових сил у кризових ситуаціях. Та саме у таких ситуаціях перше, що зникає, — доступ до звичної їжі. Харчування Emergency Food запасають на випадок стихійного лиха, техногенної катастрофи, військового конфлікту та окупації, тривалих експедицій чи зимівель без регулярного постачання. Emergency Food виготовляє здорову й різноманітну їжу швидкого приготування, яка у компактній формі зберігається 10–20 років. Втім, необов'язково чекати на лихо, щоб поповнювати запаси енергії злаковими брикетами від Emergency Food. Продукт чудово підійде для походів та експедицій, спортивних змагань, тривалої фізичної роботи (від будівництва до військових операцій). Особливості: Складаються з якісних інгредієнтів. У пачці — 4 брикети, що сукупно забезпечують 1150 ккал. Готові до вживання, не потребують розігріву чи кип'ятіння. Можна давати дітям віком від 6 місяців. Міцне, водостійке і майже невагоме вакуумне паковання з металізованої фольги. Без лактози, без ГМО, підходить для веганів.
Сублімати різотто з овочами Trek`n Eat 30404029
Сублімована туристична їжа "Ризотто з овочами". Вегетаріанська версія популярної італійської страви - смачна та збалансована. Соя, відома високим вмістом повноцінного білка, рис та овочі - чудове поєднання, що наситить організм усіма необхідними елементами та потішить смакові рецептори. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 160 г, готового - 540 г. Алергени: молоко, селера. Енергетична цінність упаковки: 621 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Картопля тушкована з цибулею Trek`n Eat 30404027
Сублімована страва "Картопля тушкована з цибулею". Класична комфортна їжа для нашого регіону: смачна та дуже поживна. Ароматна картопля та карамельна смажена цибуля створюють смаковий букет, який зігріє тіло та душу далеко від дому. А боби фава забезпечать організм корисним білком, клітковиною, незамінними амінокислотами та вітамінами групи В. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 150 г, готового - 640 г. Алергени: глютен, молоко, селера. Енергетична цінність упаковки: 668 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Сублімати кускус із овочами Trek`n Eat 30411002
Сублімована туристична їжа "Кускус з овочами". Смачна страва родом із Північної Африки, у вегетаріанському виконанні. Яскрава палітра овочів гармонійно поєднується з традиційними приправами та ніжною пшеничною крупою кускус. Легка і збалансована, вона припаде до смаку всім, хто віддає перевагу натуральному і здоровому харчуванню в подорожах. Просто залийте окріп у пакет, перемішайте, зачекайте 10 хвилин - і ось уже аромат готової страви забирає вас далеко на узбережжя сонячного Марокко. Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів і штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить продуктів тваринного походження, крім незначної кількості лактози. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 160 г, готового - 460 г. Алергени: глютен, молоко, селера. Енергетична цінність упаковки: 608 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Сублиматы киноа с овощами по-мексикански Trek'n Eat 30411004
Сублімована страва "Кіноа з овочами по-мексиканськи". Шість тисяч років тому кіноа була одним із трьох основних джерел енергії для стародавніх інків, нарівні з кукурудзою і картоплею. Справжнє джерело білка, мінералів і вітамінів, цю унікальну за своїми властивостями культуру донині називають "золотом інків". Кіноа по-мексиканськи від Trek'n Eat - маленьке гастрономічне свято для сучасних мандрівників. У міру гостра, ця веганська страва родом з Південної Америки не містить лактози, штучних барвників, консервантів і підсилювачів смаку. Яскрава палітра овочів і спеції доповнюють смакову симфонію. Страва відмінно насичує, але зовсім не викликає відчуття тяжкості. Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте в пакет окріп, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться.  Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.  Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить лактози та інших продуктів тваринного походження. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 140 г, готового - 460 г. Алергени: глютен, селера. Енергетична цінність упаковки: 441 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Сублімати джамбалайя з овочами Trek`n Eat 30411003
Сублімована туристична їжа "Джамбалайя з овочами". Готується на основі довгозерного рису з ароматною комбінацією прянощів і трав. Це традиційна страва креольської кухні, кулінарною столицею джамбалайї вважається Новий Орлеан. Тепер любителі активного відпочинку можуть насолоджуватися екзотичним смаком цієї страви в будь-якій точці земної кулі.  Просто залийте суміш у пакеті окропом до межі, добре перемішайте - і за 10 хвилин смакові рецептори перенесуть вас у Луїзіану. Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.  Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Вегетаріанська страва: не містить продуктів тваринного походження, крім невеликої кількості лактози. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 160 г, готового - 460 г. Алергени: селера, глютен, молоко, гірчиця. Енергетична цінність упаковки: 641 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Аварійне харчування Emergency Food Пшеничні брикети NRG-5 500 г 30200
Emergency Food NRG-5 — висококалорійні пшеничні брикети від швейцарського виробника. Збалансована їжа тривалого зберігання, яку використовують у надзвичайних ситуаціях. Багаті на протеїни брикети можна вживати в оригінальному вигляді, а також подрібнювати й розбавляти водою до консистенції пюре або енергетичного напою. Компактне паковання вагою 500 г задовольняє денну потребу дорослої людини в поживних речовинах. Продукт містить 5 основних вітамінів і 5 життєво необхідних мінералів. NRG-5 мають легкий солодкуватий смак і приємну консистенцію — їх з комфортом можна їсти протягом кількох днів. Повноцінне харчування важливе для підтримання фізичних та розумових сил у кризових ситуаціях. Та саме у таких ситуаціях перше, що зникає, — доступ до звичної їжі. Харчування Emergency Food запасають на випадок стихійного лиха, техногенної катастрофи, військового конфлікту та окупації, тривалих експедицій чи зимівель без регулярного постачання. Emergency Food виготовляє здорову й різноманітну їжу швидкого приготування, яка у компактній формі зберігається 10–20 років. Втім, необов'язково чекати на лихо, щоб поповнювати запаси енергії злаковими брикетами від Emergency Food. Продукт чудово підійде для походів та експедицій, спортивних змагань, тривалої фізичної роботи (від будівництва до військових операцій). Особливості Складаються з якісних інгредієнтів, містять вітаміни та мінерали. У пачці — 9 брикетів, які сукупно забезпечують 2300 ккал. Готові до вживання, не потребують розігріву чи кип'ятіння. Можна давати дітям від 6 місяців. Міцне, водостійке і майже невагоме вакуумне паковання з металізованої фольги. Без лактози, без ГМО, підходять для веганів.
Сублімати яловичина з локшиною Trek`n Eat 30202003
Сублімована туристична їжа «Яловичина з локшиною». Теплий, домашній смак цієї страви зазвичай не лишає байдужим. Знайоме кожному поєднання продуктів вдало доповнено грибами, зеленню й тонким букетом прянощів. «Яловичина з локшиною» — одна з найпопулярніших страв у лінійці швейцарських субліматів Trek'n Eat, яка здатна подумки перенести вас із будь-якого куточка планети на рідну затишну кухню. Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Чудово підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів та штучних барвників — при цій технології вони просто не потрібні. Особливості: М'ясна страва. Приготована методом сублімаційного сушіння. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Маса сухого продукту - 160 г, готового - 640 г. Алергени: глютен, яйця, молоко, селера. Енергетична цінність паковання: 666 ккал. Приготування Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eat 30202001
Сублімована страва "Бефстроганов із рисом". Класичний рецепт яловичини по-строгановськи - дрібно рубаного м'яса в ніжному соусі - має справжній дворянський родовід і більш ніж 100-річну історію. "Бефстроганов з рисом" - одна з найпопулярніших страв у лінійці Trek'n Eat. Її смак самодостатній, але чудово поєднується з паприкою, естрагоном, оцтом, хересом, коньяком або білим вином, які можна додати самостійно. Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.  Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні. Особливості: Приготовлено методом сублімаційного сушіння. Не містить глютену. 100% натуральних інгредієнтів. Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку. Відмінне поєднання ваги та поживності. Міцна водостійка упаковка. Просте приготування. Суттєва економія часу та палива. Вміст сушеного м'яса: 16 г (близько 64 г свіжого м'яса). Алергени: молоко. Енергетична цінність паковання: 540 ккал. Приготування: Технологія сублімації містить 3 етапи: Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.
Попередня   Наступна
1   ...   3   4   5   6   7  

© 2006-2024 Magazilla
Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія