шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Версії Windows
Офісні пакети
Антивіруси і захист
Інші програми
Архітектура ПЗ
Тип ліцензії
Вид використання
Кількість ліцензій
Очистити параметри підбору

Каталог /

Программное обеспечение Windows 10 Home

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 34 моделей:
| Windows 10 Home Скинути все
Програмне забезпечення Microsoft Windows 10 Home 32/64-bit Ukrainian USB P
Windows 10 настільки звична і зручна, що ви відчуєте себе фахівцем. Меню «Пуск» повернулося в розширеному вигляді, крім того, ми спростили доступ до ваших закріпленим додатків і обраному.Ця система швидше запускається і відновлює роботу, має вбудовані функції забезпечення безпеки для захисту вас і ваших даних, а також розрахована на роботу з вже наявними у вас програмним забезпеченням та обладнанням.
ПО Microsoft Windows 10 Home 64-bit Ukrainian 1pk DVD OEM версія KW9-00120
Знайома і вдосконалена Windows 10 звична і зручна, у неї багато подібностей з Windows 7, в тому числі меню "Пуск". Вона швидко запускається і відновлює роботу, включає більше вбудованих функцій системи безпеки і працює з уже наявним програмним забезпеченням та обладнанням. Працюйте в Інтернеті так, як Вам хочеться Microsoft Edge дозволяє швидше переходити від пошуку інформації до роботи з нею. Пишіть або друкуйте замітки прямо на веб-сторінках і діліться ними, читайте статті без перешкод і зберігайте сподобалися матеріали, щоб пізніше з легкістю до них повернутися. Поєднавши кількох занять, Ви зможете виконувати роботу швидше Виконуйте роботу швидше, зручніше організувавши свій робочий стіл. Прикріплюйте одночасно до чотирьох елементів на одному екрані і створюйте віртуальні робочі столи, якщо Вам потрібно більше місця або ви хочете згрупувати елементи по проектам, наприклад додатки Office для роботи і гри для розваг. У новому Магазині Windows зібрано все, що Ви любите Новий Магазин Windows, уніфікує процедуру здійснення покупок на всіх пристроях з Windows 10. Переглядайте Магазин на комп'ютері, планшеті або телефоні і легко завантажуйте безкоштовний і платний цифровий контент, в тому числі музику, фільми, телепередачі , ігри та інші додатки. Чудові вбудовані додатки, які працюють на всіх Ваших пристроях Windows 10 включає відмінні вбудовані додатки, наприклад "Карти", "Фотографії", "Пошта", "Календар", "Groove", "Фільми та ТВ-передачі". Ці додатки створюють резервні копії Ваших даних в OneDrive, які потім синхронізуються між усіма вашими пристроями з Windows 10, так що потрібні дані завжди під рукою. Прекрасна на будь-якому пристрої Завдяки Windows 10 Ваші додатки відмінно виглядають і працюють у всіх режимах, на всіх сенсорних ПК і планшетах. Перший смартфон з потужністю комп'ютера Підключіть монітор, миша і клавіатуру, щоб використовувати телефон з Windows 10 як комп'ютер для роботи або для перегляду фільмів на великому екрані. Торкайтеся, друкуйте, пишіть ... Використовуйте сенсорний ввід або клавіатуру, пишіть або спілкуйтеся - вибирайте самі, що і як вам робити. Пароль до Windows - Ви самі Ви можете завантажити свій контент на будь-який пристрій, але тільки в Windows по-справжньому персональний підхід. З Windows Hello Ваше пристрій пізнає Вас по вашому зовнішньому вигляду, забезпечуючи додаткову безпеку, зручність і навіть дружнє вітання.
Microsoft Windows 10 Home 64-bit Ukrainian 1pk Dvd (KW9-00120) Oem
Виробник: Microsoft / Тип: Операційна система / Вид поставки: OEM
Програмна продукція (kw9-00120 ) Win Home 10 64b Ukr 1pk dvd microsoft kw9
Комплектация: Метка сертификата подлинности (СОА), DVD-носитель с голограммой, документация, условия лицензирования на использование программного обеспечения (лицензионное соглашение чаще всего предоставляется в электронном виде и показывается в первую запуска продукта) Дополнительная информация: Windows 10 настолько привычна и удобна, что вы почувствуете себя специалистом.
Microsoft Windows 10 Home 32/64-bit Russian 1 пк usb p2 (haj-00075)
Windows 10 настолько привычна и удобна, что вы почувствуете себя специалистом. Меню «Пуск» вернулось в расширенном виде, кроме того, мы упростили доступ к вашим закрепленных приложений и избранного. Эта система быстрее запускается и возобновляет работу, имеет встроенные функции обеспечения безопасности для защиты вас и ваших данных, а также рассчитана на работу с уже имеющимися у вас программным обеспечением и оборудованием. Она объединяет в себе сильные стороны Windows 8 и Windows 7. - Тип: для дома - Количество пользователей: 1 - Срок: Бессрочно - Платформа: Windows - Язык интерфейса: Русский - Версия: Home - Разрядность: 32/64-разрядные - Тип поставки: BOX
Microsoft Windows 10 Home 32/64-bit Ukrainian usb p2 (haj-00083)
Windows 10 настільки звична і зручна, що ви відчуєте себе фахівцем. Меню «Пуск» повернулося в розширеному вигляді, крім того, ми спростили доступ до ваших закріпленим додатків і обраному. Ця система швидше запускається і відновлює роботу, має вбудовані функції забезпечення безпеки для захисту вас і ваших даних, а також розрахована на роботу з вже наявними у вас програмним забезпеченням та обладнанням. - Тип: для дома - Версія: Windows 10 - Кількість користувачів: 1 - Розрядність: 32/64-розрядні - Мова інтерфейсу: Українська - Тип постачання: BOX - Термін: Безстроково - Платформа: Windows
ПО Microsoft Windows 10 Home 32-bit/64-bit Ukrainian USB P2 HAJ-00083
ПО Microsoft Windows 10 Home 32-bit/64-bit Ukrainian USB P2
ПО Microsoft Windows 10 Home 64-bit Ukrainian 1pk DVD KW9-00120
ПО Microsoft Windows 10 Home 64-bit Ukrainian 1pk DVD
Microsoft Box Windows 10 Home 32/bit/64/bit Russian USB HAJ-00075
64-bit, 32-bit, Домашня, російська, коробкова версія
Microsoft OEM Windows 10 Home 64/Bit Russian 1pkOEM KW9-00132
Програмне забезпечення Microsoft OEM Windows 10 Home 64-Bit Russian 1pk,OEM
Програмне забезпечення MS Windows 10 HOME 64-bit Ukrainian 1pk DSP OEI DVD
Програмне забезпечення Microsoft Windows 10 Home 32/64-bit Ukrainian USB P
Програмне забезпечення Microsoft Windows 10 Home 32-bit/64-bit Ukrainian U
ПО Microsoft Windows 10 Home 64-bit Ukrainian 1pk DVD (KW9-00120)
Операційна система Microsoft Windows 10 Home x64 Ukrainian OEM (KW9-00120)
MS Windows 10 HOME 64-bit Ukrainian 1pk DSP OEI DVD (KW9-00120)
Програмне забезпечення Microsoft Windows 10 Home 32/64-bit Ukrainian USB P
Програмне забезпечення Microsoft Windows 10 Home 32/64-bit Ukrainian USB P
Програмне забезпечення Microsoft Windows 10 Home 32/64-bit Ukrainian USB P
Операційна система Microsoft Windows 10 Home (64-bit Russian) OEM DVD (KW9
Windows 10 Home (OEM - версія для збирачів, українська мова) (KW9-00120)
Операційна система Microsoft Windows 10 Домашня 32/64-bit на 1 ПК (ESD - е
Windows 10 Домашня 32/64-bit на 1ПК (коробкова версія, носій USB 3.0, укра
Windows 10 Домашня 32/64-bit на 1ПК (коробкова версія, носій USB 3.0, росі
Попередня   Наступна
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на програмне забезпечення. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити програмне забезпечення в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на програмне забезпечення. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія