шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Колір
Тип
Матеріал
Розмір
Додатково
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 16 моделей:
| шестикутна (hexagon) Скинути все
Плитка для стін Atem Hexagon Pescara сіра 181х210х7 мм
Морозостійкість: Ні; Товщина, мм: 7; Колір: ; Країна виробництва: ; Бренд: Atem; Тип приміщення: Кухня та Ванна; Клас зносостійкості: 4; Тип поверхні: Матовий; Вогнетривкість: Так; Дизайн: Моноколор; Гарантія: 192 місяці; Місце застосування: Внутрішнє; Тип плитки: Для стін; Керамограніт: Ні; Колекція: Hexagon Pescara; Кількість в упаковці, шт: 25; Кількість в упаковці, кв.м: 0.72; Розмір, см: 18,2х21; Довжина плитки: 21
Плитка GOLDEN TILE MARMO MILANO Hexagon светло-серый 8МG151
Плитка GOLDEN TILE SENTIMENTO HEXAGON білий SN0151
Настінна плитка Atlas Concorde Mek Rose Hexagon 50x120 (A4T9)
C 1969 року Atlas Concorde зарекомендувала себе як одна з провідних компаній на світовому ринку керамічних виробів. Безперервні інновації, технологічні дослідження, італійський стиль, міжнародна діяльність - це ті цінності, якими компанія керувалася до сьогоднішнього дня і буде продовжувати робити це в майбутньому. Плитка настінна Atlas Concorde Mek Rose Hexagon 50x120 (A4T9) є ідеальним варіантом для клієнтів і дизайнерів, які шукають чудову продукцію, здатну задовольнити всі потреби сучасної архітектури. Особливості плитки настінної Atlas Concorde Mek Rose Hexagon: матова з білої глини розмір: 50х120 (см)
Плитка Golden Tile Marmo Milano Hexagon Світло-Сірий 8Мg151 30x60 см
Вас цікавить красива та водночас якісна плитка? Тоді ви звернулись за адресом. У нас ви знайдете плитку для підлоги та стін на будь-який смак. Плитка Golden Tile Marmo Milano Hexagon Світло-Сірий 8Мg151 30x60 смє хорошим вибором, яка додасть елегантності та практичності вашому інтр’єру. У нас плитка доступна в різноманітних дизайнах та кольорах, щоб задовільнити будь-які смаки та стилі.
MARMO MILANO Hexagon світло-сірий 8MG151
SENTIMENTO HEXAGON білий SN0151
М'яка декоративна 3D блок панелі для стін HEXAGON з оксамитовою оббивкою 3
М'яка декоративна 3D блок панелі для стін HEXAGON з оксамитовою оббивкою 3
Мозаїка MOZAICO DE LUX C-MOS HEXAGON BIANCO CARRARA POL
Декор My Way Paradyz Calacatta 17,1 x19, 8 hexagon a mat
Декор My Way Paradyz Calacatta 17,1 x19, 8 hexagon b mat
Декор My Way Paradyz Tosi 17,1 x19, 8 beige hexagon poler
Декор My Way Paradyz Tosi 17,1x19,8 brown hexagon poler
Плитка для стін Ceramika Konskie Dalmacia White Hexagon 250x750 мм
Плитка для стін Ceramika Color Universal White Hexagon 250x750 мм

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на плитка. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити плитка в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на плитка. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія