шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Довжина ствола
Початкова швидкість кулі
Ствол
Приціл
Додатково
Матеріал рукоятки
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Каталог /

Револьверы Флобера с регулируемыми прицельными приспособлениями

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 8 моделей:
| регульований Скинути все
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет Ekol Viper 2.5": цена от 3440 грн.
"Молодша" модель в лінійці револьверів Флобера Viper від турецької компанії Ekol. Відрізняється насамперед коротким стволом – довжина не перевищує 2.5", що робить пристрій зручним для носіння. Калібр використовуваних куль – 4 мм, початкова швидкість знаходиться на рівні 160 М/с. Зазначимо автоматичну систему взводу і барабан ємністю на 9 патронів. Прицільне пристосування (мушку і цілик) можна регулювати для налаштування точності. Рукоятка оббита пластиком, а загальна довжина револьвера становить трохи більше 18 см На ринку представлений в двох колірних рішеннях корпусу барабана: чорному і хромованому.
Купити від 3 440 до 4 490 грн.
Порівняти ціни та купити Ekol Viper 2.5"
5 магазин 19 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет Ekol Viper 3": цена от 4182 грн.
Револьвер з коротким (3 дюйма) стовбуром, призначений насамперед для аматорської та розважальної стрільби. Гладкоствольний, що полегшує догляд, але трохи «шкодить» точності на великих і середніх відстанях. Оснащений прицільними пристосуваннями у вигляді планки і мушки, передбачена можливість їх регулювання для настоянки точності. Система взводу автоматична, з подвійною дією: є режими напівавтоматичного стрільби і стрільби з попереднім взводом курка. Для стрільби використовуються патрони калібру 4 мм На ринку пристрій представлений у двох кольорах корпусу: чорному і хромованому.
Купити від 4 182 до 7 350 грн.
Порівняти ціни та купити Ekol Viper 3"
5 магазин 20 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет Latek RF-431: цена от 4020 грн.
3-дюймова модель від українських зброярів. Барабан, внутрішня частина ствола і ударно-спусковий механізм зроблені з нержавіючої сталі, інші ж деталі корпусу – з металевого сплаву. Конструкція ствола гладка – це спрощує догляд, але і зменшує точність стрільби на великих відстанях. Передбачена можливість регулювання прицільного пристосування для установки зброї під себе. Спусковий механізм автоматичний, стрільба можлива як в напівавтоматичному режимі, так і з попередньо зведеним курком. Матеріали рукоятки – гума, пластик або дерево (це залежить від модифікації).
Купити від 4 020 до 7 070 грн.
Порівняти ціни та купити Latek RF-431
5 магазин 21 пропозиція
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет Ekol Viper 4.5": цена от 4387 грн.
Це модель під патрон Флобера - точнная копія револьвера Smith & Wesson Model 19. Насамперед відзначимо гладкий ствол, який легко чистити, але який забезпечує більш низьку точністю, ніж нарізний. Система взводу – автоматична, тобто зброю не потрібно власноруч приводити в положення для стрільби після кожного пострілу. Окремо відзначимо відмінну початкову швидкість вильоту кулі – 190 м/с. Ствол 4.5-дюймовий, з мушкою і прицільною планкою, які можна регулювати для більш точної пристрілки. Багатозарядний барабан вміщує в собі до 9 патронів, заряджається патронами калібру 4 мм, Рукоятка виготовлена з пластику.
Купити від 4 387 до 6 699 грн.
Порівняти ціни та купити Ekol Viper 4.5"
2 магазин 4 пропозиції
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет Latek RF-441: цена от 4499 грн.
Примітна щодо довгим стволом (4 дюйма), непоганий початковою швидкістю вильоту кулі (160 м/с) і автоматичною системою взводу, яка не потребує від користувача обов'язкового взведення курка перед кожним пострілом. Модель оснащена прицільними пристосуваннями у вигляді планки і мушки, передбачена можливість їх регулювання. Сам ствол гладкий, що хоча і дозволяє йому стріляти також і кульками, але сильно зменшує точність пострілу. Накладка на рукоятку, у залежності від модифікації, може бути виготовлена з дерева, пластику або гуми. Країна-виробник – Україна.
Купити від 4 499 до 6 899 грн.
Порівняти ціни та купити Latek RF-441
4 магазин 18 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет Latek RF-461: цена от 5047 грн.
З усього модельного ряду Latek RF цей револьвер найбільш придатний для високоточної стрільби на великих відстанях – цьому сприяє і довгий 6-дюймовий ствол, і регульована прицільна планка. Тим не менш, конструкція ствола гладка – загалом це дозволяє стріляти різними боєприпасами і спрощує догляд, але погано впливає на точність. Система взводу автоматична, тобто зброю не потрібно власноруч приводити в положення для стрільби після кожного пострілу. Барабан 9-зарядний, заявлена початкова швидкість кулі – 160 м/с. На ринку представлений з рукоятками трьох видів: з гуми, дерева і пластику.
Купити від 5 047 до 6 299 грн.
Порівняти ціни та купити Latek RF-461
4 магазин 19 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет Weihrauch HW4 6": цена от 23500 грн.
0
0
1
0
Вага (г): 940; Матеріал рукоятки: дерево; Загальна довжина (мм): 275; Прицільне пристосування: регульоване; Тип боєприпасів: патрон Флобера; Зарядність: багатозарядний; Ствол: нарізний; Система зведення: автозведення; Початкова швидкість кулі (м/с): 200; Калібр (мм): 4; Довжина ствола ("): 6; Форм-фактор: револьвер; Тип: револьвер Флобера
Купити від 23 500 грн.
Порівняти ціни та купити Weihrauch HW4 6"
1 магазин 1 пропозиція
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет Weihrauch HW4 4": цена от 13650 грн.
Цю 4-дюймову модель від німецьких зброярів з фірми Weihrauch можна використовувати не тільки в розважальних цілях, але і для спортивної або тренувальної стрільби. Ствол нарізний, виготовлений зі збройової сталі, стріляти можна як в напівавтоматичному режимі, так і з попереднім взведенням (автоматична система взведення). Прицільні пристосування відкриті й регульовані, що дає можливість «пристрілювати» револьвер. Заряд барабана – на 8 патронів, заявлена початкова швидкість кулі – непогані 170 м/с. Передбачені модифікації у воронованому і хромованому оформленні корпусу, а також дерев'яною і пластиковою накладкою на рукоятці.
Купити від 13 650 грн.
Порівняти ціни та купити Weihrauch HW4 4"
1 магазин 1 пропозиція
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на револьвери флобера та стартові пістолети. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити револьвер флобера та стартовий пістолет в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на револьвери флобера та стартові пістолети. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія