шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Довжина ствола
Початкова швидкість кулі
Ствол
Приціл
Додатково
Матеріал рукоятки
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 10 моделей:
| нарізний Скинути все
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет Latek RF-431: цена от 4020 грн.
3-дюймова модель від українських зброярів. Барабан, внутрішня частина ствола і ударно-спусковий механізм зроблені з нержавіючої сталі, інші ж деталі корпусу – з металевого сплаву. Конструкція ствола гладка – це спрощує догляд, але і зменшує точність стрільби на великих відстанях. Передбачена можливість регулювання прицільного пристосування для установки зброї під себе. Спусковий механізм автоматичний, стрільба можлива як в напівавтоматичному режимі, так і з попередньо зведеним курком. Матеріали рукоятки – гума, пластик або дерево (це залежить від модифікації).
Купити від 4 020 до 7 070 грн.
Порівняти ціни та купити Latek RF-431
5 магазин 21 пропозиція
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет CEM PMF-1: цена от 17990 грн.
Один з рідкісних представників пістолетів під патрон Флобера, виконаний як копія знаменитого пістолета Макарова. Модель оснащена мушкою і цілком, але можливості регулювання їх положення не передбачені. Ствол нарізний, заявлена виробником початкова швидкість стрільби складає 160 м/с, ємність магазину – 5 шт. На корпусі передбачений запобіжник для запобігання випадкового пострілу.
Купити від 17 990 грн.
Порівняти ціни та купити CEM PMF-1
1 магазин 1 пропозиція
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет ZBROIA PROFI 4.5": цена от 6400 грн.
11
0
0
Револьвер українського виробництва з довжиною ствола в 4.5 ". Корпус зроблений з металевого сплаву, барабан і ударно-спусковий механізм з збройової сталі, що загалом підвищує довговічність моделі. Система взводу автоматична, тобто користувачу не потрібно приводити пристрій в положення для стрільби після кожного пострілу. Мушка і цілик жорстко закріплені на стволі, відкоригувати їх положення не вийде. Сам ствол нарізний (з 6 нарізів), що забезпечує більш високу точність у порівнянні з гладкоствольними моделями. Відзначимо і зручну дерев'яну рукоятку (на ринку представлені модифікації і з пластиковою ручкою).
Купити від 6 400 до 7 400 грн.
Порівняти ціни та купити ZBROIA PROFI 4.5"
5 магазин 24 пропозиції
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет Latek RF-441: цена от 4499 грн.
Примітна щодо довгим стволом (4 дюйма), непоганий початковою швидкістю вильоту кулі (160 м/с) і автоматичною системою взводу, яка не потребує від користувача обов'язкового взведення курка перед кожним пострілом. Модель оснащена прицільними пристосуваннями у вигляді планки і мушки, передбачена можливість їх регулювання. Сам ствол гладкий, що хоча і дозволяє йому стріляти також і кульками, але сильно зменшує точність пострілу. Накладка на рукоятку, у залежності від модифікації, може бути виготовлена з дерева, пластику або гуми. Країна-виробник – Україна.
Купити від 4 499 до 6 899 грн.
Порівняти ціни та купити Latek RF-441
4 магазин 18 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет ZBROIA PROFI 3": цена от 6180 грн.
11
0
0
Модель від українського виробника. Незважаючи на невеликий 3-дюймовий ствол, може похвалитися барабаном на 9 патронів і непоганий початковою швидкістю кулі – 160 м/с. Для стрільби використовує боєприпаси калібру 4 мм Система взводу передбачає можливість стрілянини як з ручним взводом курка, так і в напівавтоматичному режимі. Конструкція ствола нарізна, що забезпечує більш високу точність. Ні мушку, ні прицільну планку регулювати не можна. На ринку представлені модифікації з дерев'яним і пластиковим оббивкою рукоятки.
Купити від 6 180 до 8 950 грн.
Порівняти ціни та купити ZBROIA PROFI 3"
6 магазин 39 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет Weihrauch HW4 2.5": цена от 12000 грн.
Модель німецької зборки зі сталевим 2.5-дюймовим нарізним стволом. Відрізняється невеликими габаритами, якісним складанням і виготовленими із сталі барабаном, стовбуром і ударно-спусковим механізмом, що значно підвищує зносостійкість. Незважаючи на компактні розміри, початкова швидкість вильоту кулі становить непогані 180 м/с; барабан має 8 зарядних камор. Примітно, що на відміну від старшої моделі HW4 4", прицільне пристосування ніяк не регулюються. Зведення автоматичний, стрільба можливо як з попередніми взведення курка, так і без. На ринку представлені варіанти з дерев'яною і пластиковою накладкою на рукоятку, а також з різним колірним оформленням корпусу – чорному і хром.
Купити від 12 000 до 13 863 грн.
Порівняти ціни та купити Weihrauch HW4 2.5"
1 магазин 3 пропозиції
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет CEM PC-1.0: цена от 16350 грн.
0
0
1
0
Вага (г): 620; Матеріал корпуса: метал; Матеріал рукоятки: дерево; Прицільне пристосування: нерегульоване; Тип боєприпасів: патрон Флобера; Зарядність: багатозарядний; Ствол: нарізний; Система зведення: автозведення; Початкова швидкість кулі (м/с): 170; Калібр (мм): 4; Форм-фактор: револьвер; Тип: револьвер Флобера
Купити від 16 350 до 19 000 грн.
Порівняти ціни та купити CEM PC-1.0
4 магазин 5 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет Weihrauch HW4 6": цена от 23500 грн.
0
0
1
0
Вага (г): 940; Матеріал рукоятки: дерево; Загальна довжина (мм): 275; Прицільне пристосування: регульоване; Тип боєприпасів: патрон Флобера; Зарядність: багатозарядний; Ствол: нарізний; Система зведення: автозведення; Початкова швидкість кулі (м/с): 200; Калібр (мм): 4; Довжина ствола ("): 6; Форм-фактор: револьвер; Тип: револьвер Флобера
Купити від 23 500 грн.
Порівняти ціни та купити Weihrauch HW4 6"
1 магазин 1 пропозиція
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет Weihrauch HW4 4": цена от 13650 грн.
Цю 4-дюймову модель від німецьких зброярів з фірми Weihrauch можна використовувати не тільки в розважальних цілях, але і для спортивної або тренувальної стрільби. Ствол нарізний, виготовлений зі збройової сталі, стріляти можна як в напівавтоматичному режимі, так і з попереднім взведенням (автоматична система взведення). Прицільні пристосування відкриті й регульовані, що дає можливість «пристрілювати» револьвер. Заряд барабана – на 8 патронів, заявлена початкова швидкість кулі – непогані 170 м/с. Передбачені модифікації у воронованому і хромованому оформленні корпусу, а також дерев'яною і пластиковою накладкою на рукоятці.
Купити від 13 650 грн.
Порівняти ціни та купити Weihrauch HW4 4"
1 магазин 1 пропозиція
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить револьвер Флобера та стартовий пістолет CEM RS-1.1: цена от 19000 грн.
Вага (г): 630; Матеріал корпуса: метал; Матеріал рукоятки: дерево; Прицільне пристосування: нерегульоване; Тип боєприпасів: патрон Флобера; Зарядність: багатозарядний; Ствол: нарізний; Система зведення: автозведення; Початкова швидкість кулі (м/с): 170; Калібр (мм): 4; Форм-фактор: револьвер; Тип: револьвер Флобера
Купити від 19 000 до 19 200 грн.
Порівняти ціни та купити CEM RS-1.1
2 магазин 2 пропозиції
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на револьвери флобера та стартові пістолети. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити револьвер флобера та стартовий пістолет в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на револьвери флобера та стартові пістолети. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія