шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 68 моделей:
| Motta Скинути все
Motta 8210
Темперовочний стенд под холдер для весов Supporto Porta Filtro Станция темперовки Удобный девайс для настройки помола, удобно тспользовать на весах и ставить на подставку класические холедра (бездонные не подходят) Так же удобно использовать как классическая станция для темперовки Размеры 140x80x67 mm Вес (без упаковки) 370 грамм Материал Нержавеющая сталь Страна производства Италия Набор для темперовки предназначен для формирования правильной кофейной таблетки в портафильтре при приготовлении эспрессо. Набор подходит как для использования профессиональными бариста, так и кофеманами-любителями.
Motta 15433
Станция для темпера Motta на 2 предмета, деревянная, подставка для темпера и холдера, Подставка для темперовки Набор для темперовки предназначен для формирования правильной кофейной таблетки в портафильтре при приготовлении эспрессо. Набор подходит как для использования профессиональными бариста, так и кофеманами-любителями. Характеристики Производитель Metallurgica Motta srl», Оменья (Италия) Размеры станции Длина 162 мм; Ширина 87 мм; Высота 80 мм Материал станции Дерево Общий вес 412 г
Motta 15434
Станция для темперовки Motta на 3 предмета, деревянная, подставка для темпера и холдера, Подставки для темпера Набор для темперовки предназначен для формирования правильной кофейной таблетки в портафильтре при приготовлении эспрессо. Набор подходит как для использования профессиональными бариста, так и кофеманами-любителями. Характеристики Производитель Metallurgica Motta srl», Оменья (Италия) Размеры станции Длина 230 мм; Ширина 87 мм; Высота 80 мм Материал станции Дерево
Сліпе сито 58 мм
Сліпе сито 53 мм
Щітка для чищення груп кавомашини (зелена).
Щітка для чищення груп кавомашини (біла).
Сліпе сито Motta меттал 52 мм (ST52)
Сліпе сито Motta меттал 58 мм (ST58)
Щітка для чищення груп кавомашини Motta Зелений
Щітка для чищення груп кавомашини Motta Червоний
Щітка для чищення груп кавомашини Motta Темна Вишня
Щітка для чищення груп кавомашини Motta Білий
Щітка для чищення груп кавомашини Motta Чорний
Щітка для чищення груп кавомашини Motta Синій
Щітка для чищення груп кавомашини Motta Молочний/Бежевий
Щітка для чищення груп кавомашини Motta Сірий
Щітка для чищення груп кавомашини Motta Помаранчевий
Щітка для чищення груп кавомашини Motta
Щітка для чищення рожкової групи Motta
Підставка для темпера Motta Чорна
Підставка для темперу сталь (МОТТА) 8300
Виймач фільтра (сита) холдера
Воронка для холдера MOTTA 5200/40
Попередня   Наступна
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на аксесуари для кавомашин Motta. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити аксесуар для кавомашин Motta в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на аксесуари для кавомашин Motta. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія