шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Діаметр різьби
Різьба
Форма рукоятки
Конструкція
Додатково
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 167 моделей:
| кран з електроприводом Скинути все
Двохходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC НЗ 1/2 D
Двохходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC НЗ 1/2 DN15 (201012) ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Tervix у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Крани з електроприводом від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Двохходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC НЗ 1/2 DN15 (201012) уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Двохходовий кульовий клапан НВ 1/2 DN15 з електроприводом Tervix Pro Line
АЛЕ 1/2 DN15 - 2-ходовий клапан, орієнтований для інтеграції в системи вентиляції, кондиціювання, опалення, системи нагрівання води і т.д. Управління клапаном відбувається за допомогою SPST сигналу від будь-якого перемикача чи термостата. АЛЕ 1/2 DN15 є нормально закритим клапаном. Принцип дії пристрою простий. Коли напруга є тільки на коричневому дроті, клапан зберігає закрите положення.
Двохходовий кульовий клапан НВ 3/4 DN20 з електроприводом Tervix Pro Line
Двохходовий кульовий клапан НВ 3/4 DN20 з електроприводом Tervix Pro Line ORC з можливістю підібрати від виробника Tervix в нашому магазині опалювального обладнання. Інтернет каталог опалювальної техніки Теплорадість дарує можливість виконати покупку товарів категорії зворотні клапани з широким асортиментом альтернатив найкращої якості наприклад: зворотні клапани з доставкою по Україні і покупцям міст: Харків, Хмельницький, Мелітополь та інших міст. Якщо у Вас залишилисяпитання по даній одиниці двухходовой кульовий клапан НВ 3/4 DN20 з електроприводом Tervix Pro Line ORC напишіть нашому співробітнику на нашу номером .
Триходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC 3-way НО
Триходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC 3-way НО 1/2 DN15 (202112) ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Tervix у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Крани з електроприводом від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Триходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC 3-way НО 1/2 DN15 (202112) уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Двохходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC НЗ 3/4 D
Двохходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC НЗ 3/4 DN20 (201022) ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Tervix у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Крани з електроприводом від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Двохходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC НЗ 3/4 DN20 (201022) уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Кран кульовий з електроприводом Salus 2E HC220B-1/2 2E-HC220B-1/2
Кран кульовий з електроприводом Salus 2E HC220B-1/2 пропонуємо можливість підібрати та придбати від бренду Salus у каталозі опалення Teploradost.com.ua Наші консультанти оберуть Вам найкращі товари зверніться до чату на сайті або наберіть (093) 170-25-27. Також, ви можете знайти крани з електроприводом від популярних брендів - тільки у нас. Якщо у вас виникли будь-які питання за цим товаром Кран кульовий з електроприводом Salus 2E HC220B-1/2 уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradost.com.ua доставить клієнтам у міста: Херсон, Дніпро, Суми , а також інші регіони України.
Кран з електроприводом NEPTUN Aquacontrol 3/4" 2167140
Кран з електроприводом NEPTUN Aquacontrol 3/4 ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Neptun у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Системи захисту від протікання води від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Кран з електроприводом NEPTUN Aquacontrol 3/4 уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Триходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC 3-way НО
Триходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC 3-way НО 3/4 DN20 (202122) ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Tervix у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Крани з електроприводом від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Триходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC 3-way НО 3/4 DN20 (202122) уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Двохходовий кульовий клапан НВ 1 DN25 з електроприводом Tervix Pro Line OR
Двохходовий кульовий клапан НВ 1 DN25 з електроприводом Tervix Pro Line ORC пропонуємо підібрати і придбати від виробника Tervix в нашому магазині опалювального обладнання. Електронний каталог магазину Теплорадість надає можливість оформити покупку товарів категорії зворотні клапани з величезним асортиментом альтернатив реального якості наприклад: зворотні клапани з доставкою по Україні і покупцям регіонів: Одеса, Кривий ріг, Мелітополь та інших міст. Якщо у Вас залишилисяпитання по даній одиниці двухходовой кульовий клапан НВ 1 DN25 з електроприводом Tervix Pro Line ORC напишіть нашої відповідальної особи за наступним номером (050) 741-51-55.
Двохходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC НЗ 1 DN2
Двохходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC НЗ 1 DN25 (201032) ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Tervix у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Крани з електроприводом від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Двохходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC НЗ 1 DN25 (201032) уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ZERG НО 1/2 D
Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ZERG НО 1/2 DN15 (205112) ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Tervix у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Крани з електроприводом від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ZERG НО 1/2 DN15 (205112) уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Триходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC 3-way НО
Триходовий кульовий клапан з електричним приводом Tervix Pro Line ORC 3-way НО 1 DN25 (202132) з латуні для керування увімкненням-вимкненням води, повітря, оливи та інших середовищ, сумісних із матеріалами конструкції. Стандартний блок має живлення на відкриття та живлення на закриття, залишається в останньому відомому положенні в разі втрати живлення. При отриманні безперервного сигналу
Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ZERG АЛЕ 3/4
Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ZERG АЛЕ 3/4 DN20 (205122) ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Tervix у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Крани з електроприводом від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ZERG АЛЕ 3/4 DN20 (205122) уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Кран з електроприводом NEPTUN Aquacontrol 1/2" 2167139
Кран з електроприводом NEPTUN Aquacontrol 1/2 рекомендується підібрати і замовити від бренду Neptun в нашому магазині опалювального обладнання за конкурентною ціною. Онлайн каталог teploradost.com.ua дарує можливість виконати покупку товарів категорії система антипотоп з величезним асортиментом альтернатив хорошої якості наприклад: Кран з електроприводом Neptun Aquacontrol 220 В 1, Кран з електроприводом Neptun Aquacontrol 220 В 3/4, з доставкою по Україні та в Житомир , Чернігів, Рівне іінших міст. Якщо у Вас залишилися питання по виробу кран з електроприводом Neptun Aquacontrol 220 В 1/2 напишіть продавцю на нашу номером .
Двохходовий кульовий клапан НВ 1 1/4 DN32 з електроприводом Tervix Pro Lin
Двохходовий кульовий клапан НВ 1 1/4 DN32 з електроприводом Tervix Pro Line ORC пропонується підібрати і замовити від бренду Tervix в нашому інтернет каталозі магазина опалення. Інтернет магазин опалювального обладнання Теплорадість рекомендує зробити покупку товарів категорії зворотні клапани з багатим асортіментом альтернатив вищої якості наприклад: зворотні клапани з доставкою по Україні і покупцям міст: Мелітополь, Миколаїв, Херсон та інших міст. Якщо у Вас залишилися питанняпо даній одиниці двухходовой кульовий клапан НВ 1 1/4 DN32 з електроприводом Tervix Pro Line ORC зателефонуйте фахівцеві по телефону .
Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ZERG Н/В 1 DN
Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ZERG Н/В 1 DN25 ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Tervix у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Крани з електроприводом від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ZERG Н/В 1 DN25 уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Кран кульовий з електроприводом Salus 2E HC220B-3/4 2E-HC220B-3/4
Кран кульовий з електроприводом Salus 2E HC220B-3/4 пропонуємо можливість вибрати та придбати від бренду Salus у інтернет магазині опалювального обладнання Teploradist Наші менеджери оберуть Вам гарні компоненти напишіть нам на пошту або дзвоніть за номером телефону . Також, подивися крани з електроприводом від надійних виробників - у нашому магазині. Якщо виникли будь-які питання по товару Кран кульовий з електроприводом Salus 2E HC220B-3/4 можете уточнити необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist здійснює доставку проживаючим у містах: Харків, Львів, Львів , а також ін. куточки України.
Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC2 НО 1/2 D
Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC2 НО 1/2 DN15 (201171) ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Tervix у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Крани з електроприводом від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC2 НО 1/2 DN15 (201171) уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC2 НО 3/4 D
Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC2 НО 3/4 DN20 (201172) ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Tervix у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Крани з електроприводом від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC2 НО 3/4 DN20 (201172) уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Кран з електроприводом NEPTUN Aquacontrol 1" 2237777
Кран з електроприводом NEPTUN Aquacontrol 1 ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Neptun у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Системи захисту від протікання води від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Кран з електроприводом NEPTUN Aquacontrol 1 уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ZERG НО 11/4
Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ZERG НО 11/4 DN32 (205142) ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Tervix у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Крани з електроприводом від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ZERG НО 11/4 DN32 (205142) уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC2 НО 1 1/2
Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC2 НО 1 1/2 DN40 (201165) ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Tervix у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Крани з електроприводом від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ORC2 НО 1 1/2 DN40 (201165) уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ZERG НО 11/2
Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ZERG НО 11/2 DN40 (205152) ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Tervix у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Крани з електроприводом від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ZERG НО 11/2 DN40 (205152) уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ZERG НО 2 DN5
Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ZERG НО 2 DN50 (205162) ми пропонуємо вибрати та придбати від бренду Tervix у каталог інтернет магазину опалювальних товарів Теплорадість Наші співробітники нададуть для вас гарні компоненти зверніться до чату на сайті або наберіть (067) 478-51-55. Також, обери Крани з електроприводом від відомих виробників - У нас у магазині. Якщо залишилися важливі питання по товару Двоходовий кульовий клапан з електроприводом Tervix Pro Line ZERG НО 2 DN50 (205162) уточніть необхідну інформацію у нас. Електронний каталог Teploradist реалізує постачання в Рівне, Мелітополь, Кропивницький та в інші міста України.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   7  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на крани, вентилі й фітинги. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити кран / вентиль / фітинг в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на крани, вентилі й фітинги. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія