искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 85 моделей:
| Tualetnuy Utenok Сбросить все
Засіб для миття унітазів Туалетне каченя 5в1 Цитрусова свіжість, 500 мл
Засіб для миття унітазів Туалетне каченя 5 в 1, Лісова свіжість, 500 мл
Стікер для очищення туалету Туалетне каченя Морський, 6 шт.
Засіб для миття унітазів Туалетне каченя 5в1 Морська свіжість, 900 мл
Пігулка чистоти для зливного бачка Duck Морський 2*50г 5000204004755
Таблетки для зливного бачка Duck – чудове рішення для підтримки свіжості та чистоти в санвузлі. Особливості: Зафарбовують воду і дарують приємний запах. Мають дезінфікувальні властивості, тому ефективно знищують патогенні мікроорганізми та, крім того, запобігають утворенню вапняного нальоту та іржі. Застосування. Не знімайте синю розчинну обгортку із засобу. Опустіть таблетку в бачок унітазу з протилежного боку від механізму подачі води. Уникайте контакту зі шкірою. Перед першим спуском почекайте 5 хвилин. Коли блакитний відтінок води в бачку почне зникати, додайте нову Таблетку Чистоти.
Диски чистоти для унітазу Duck Морська свіжість 6шт 5000204965926
Для підтримки чистоти туалету використовуйте безкорпусні диски Duck. Вони очищають поверхню унітазу та забезпечують свіжий морський аромат. Засіб нейтралізує неприємні стійкі запахи, забезпечуючи свіжість після кожного змивання. Поступово розчиняючись у воді, знезаражувальні ферменти гелю борються з мікробами в епіцентрі їхнього утворення, а мийні компоненти запобігають появі вапняного нальоту, іржі та сечового каменю. Потреба торкатися брудних блоків для заміни пішла в непам'ять. Засіб зручно кріпити на стінці унітазу за допомогою аплікатора. Диски однаково легко приклеювати до сухої та вологої поверхні. Спосіб застосування Зіставте отвір на патроні з гелевим диском із першим отвором на дозаторі до клацання. Зніміть кришку. Прикладіть відкритий кінець патрона з гелевим диском до внутрішньої сторони унітазу поруч з обідком. Натисніть і утримуйте кнопку, притискаючи патрон до унітазу, поки лампочка кнопки не клацне в наступному отворі. Потягніть на себе патрон, залишивши диск на поверхні унітазу. Поверніть кришку у вихідне положення, і зберігайте патрон для наступного використання. Спустіть воду, щоб активувати гелевий диск.
Диски чистоти для унітазу Duck Цитрусовий бриз 4823002004281
Ви знали, що класичні блоки засобів для чищення для унітазу являють собою сприятливе середовище для розмноження мікробів? Завдяки спеціальній формулі Диски чистоти Туалетне Каченя на гелевій основі приклеюються безпосередньо до стінки унітазу, і вам більше не потрібно турбуватися з приводу розмноження мікробів у блоках. Замість цього ви можете турбуватися про інші, важливіші речі. Наприклад, про крокодилів. Адже дуже складно не турбуватися про те, що хтось намагається вас з'їсти, чи не так? У будь-якому разі, мої Диски чистоти запобігають появі вапняного нальоту і плям - саме в такому середовищі люблять розмножуватися бактерії. Просто приклейте диск на внутрішній бік обідка унітазу. Це допоможе вам підтримувати його чистоту. Усе досить просто, правда ж? Умови зберігання: Зберігати за температури від +5 °C до +25 °C у сухому, недоступному для дітей і домашніх тварин місці, окремо від харчових продуктів, напоїв і корму для тварин.  Зберігайте зовнішню упаковку до закінчення використання. Після використання або після закінчення терміну придатності упаковку/вміст утилізувати як побутові відходи.  Термін зберігання: 2 роки від дати виготовлення (див. на дні упаковки). В основний продукт входить ручка та 6 гелевих дисків. Також доступні змінні блоки (в упаковці 6 шт).
Засіб для унітазу Duck Цитрусовий 900мл 4823002006278
Чистячий засіб Туалетне каченя Гігієна і білизна Цитрус - ідеальний вибір для підтримання найвищого рівня чистоти вашого унітазу від відомого бренду Туалетне каченя! Особливості: Приємний і свіжий цитрусовий аромат, який наповнює туалетну кімнату приємністю та свіжістю. Має вдосконалену форму пляшки, що дозволяє рівномірно розподілити чистячий засіб на всій поверхні унітазу. Завдяки цьому досягається максимальний результат у знищенні бактерій і мікробів, а також у видаленні вапняного нальоту і корозії. Застосування: Натисніть на мітку і відкрутіть ковпачок. Підніміть сидіння унітазу. Рівномірно нанесіть засіб під обідок унітазу по колу. Для досягнення максимального результату, після нанесення засобу використовуйте щоразу щоразу для очищення поверхонь над та під водою. Для видалення забруднень в нижній частині унітазу, налийте засіб у воду і залиште протягом 60 хвилин, а потім ретельно змийте. Після використання, щільно закрутіть ковпачок, щоб зберегти продукт у найкращому стані. Регулярно використовуйте цей засіб для забезпечення чистоти та свіжості вашої туалетної кімнати. Заходи безпеки: Не допускайте потрапляння засобу в очі, на шкіру та одяг. Рекомендується використовувати гумові рукавички для захисту шкіри рук, а також засоби захисту очей. Після застосування, ретельно мийте руки. Завжди дотримуйтеся заходів безпеки під час роботи з чистячим засобом Туалетне каченя для забезпечення безпечного та ефективного очищення вашого унітазу.    
Засіб для унітазу Duck Лісовий 900мл 4823002006285
Чистячий засіб Туалетне каченя Гігієна і білизна Лісовий - ідеальний вибір для забезпечення чистоти та гігієни унітазу від відомого бренду Туалетне каченя!  Особливості: Унікальна форма пляшки дозволяє рівномірно розподілити чистячий засіб по поверхні унітазу, що забезпечує максимальну ефективність у боротьбі з бактеріями та мікробами. Допомагає в ефективному видаленні вапнякового нальоту та корозії. На додаток, ваша туалетна кімната буде наповнена свіжим та приємним ароматом лісу. Застосування: Натисніть на мітку і відкрутіть ковпачок. Підніміть сидіння унітазу. Нанесіть засіб під обідок унітазу, розподіляючи його рівномірно по всій поверхні. Для досягнення максимального результату, після нанесення засобу використовуйте щоразу йоржик для очищення поверхонь над і під водою. Для видалення забруднень в нижній частині унітазу, налийте засіб у воду і залиште протягом 60 хвилин, а потім ретельно змийте. Після використання, щільно закрутіть ковпачок, щоб зберегти продукт у найкращому стані. Регулярно використовуйте цей засіб для забезпечення чистоти та свіжості у вашій туалетній кімнаті. Заходи безпеки: Рекомендується використовувати гумові рукавички та засоби захисту для очей та обличчя. Після застосування, ретельно мийте руки. У разі контакту зі шкірою, обов'язково промивайте її водою з милом. Якщо виникає подразнення, звертайтесь за медичною допомогою.
Стікер для очищення туалету Туалетне каченя Морський, 3 шт.
Стікер для очищення туалету Туалетне каченя Лайм, 3 шт.
Стікер для чистоти унітазу Туалетне каченя Океанський оазис, 3 шт.
Утьонок стікер чистоти Морський 3 шт
Утьонок стікер чистоти Цитрус 3 шт
Утьонок стікер чистоти Лайм 3 шт
Утьонок стікер чистоти Океанський оазис 3 шт
Стікер для чищення унітазу Duck Лайм 3 шт
Стікер для чищення унітазу Туалетне Каченя Морська свіжість 3 шт
Стікер для чищення унітазу Туалетне Каченя Цитрус 3 шт
Стікер для чищення унітазу Duck Гігієна і білизна Океанський оазис 3 шт
Стікер чистоти для унітазу Туалетный Утенок Гігієна і білизна Океанський о
Стікер чистоти для унітазу Туалетный Утенок Гігієна і білизна Лайм 3 шт (4
Стикер для очищення туалету Duck Цитрус, 3 шт (4620000430070)
Стікер чистоти для унітаза Туалетне Каченя Морський 3 шт (30087)
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на средства для ванн и туалета Tualetnuy Utenok. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить средство для ванн и туалета Tualetnuy Utenok в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на средства для ванн и туалета Tualetnuy Utenok. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История