шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Ремінці для смарт годинників і браслетів Infinity для годиника / браслета

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 266 моделей:
| Infinity Скинути все
Ремінець для Garmin QuickFit 22 Nike-style Silicone Band Black/Pink (QF22-
Цей ремінець легкої посадки зроблений з якісного силікону, який подарує вам відчуття м’якості та комфорту на вашому годиннику. Регульована довжина Підходить для зап’ястя 168-225 мм. Завдяки великій кількості отворів ви легко виберете зручне для вас обхват. Цей ремінець підходить для моделей: 22 мм Garmin. Легка установка Усього три дії і у вас новий, свіжий ремінець. Натисніть та утримуйте кнопку у сполучній частині. Вставте його в сполучний штифт та відпустіть кнопку. Зафіксуйте інший бік годинника.
Infinity для Xiaomi Mi Band 5/6 60988
Стильний ремінець для Xiaomi Mi Band 7/6/5 виготовлений із міцного та практичного матеріалу. Його яскраве забарвлення перетворить ґаджет на оригінальний аксесуар, який стане чудовим доповненням модного образу. Висока якістьМіцний і зручний ремінець виготовлений із водовідштовхувального матеріалу. Він витримує великі навантаження, легко відмивається від бруду та завжди зберігає презентабельний зовнішній вигляд. З ним користувач може відстежувати рівень активності в будь-яких умовах. НадійністьРемінець забезпечений жорсткою капсулою для трекера. Вона забезпечує щільне захоплення ґаджета, не допускає його падіння навіть під час інтенсивних тренувань. Проста застібка дає нагоду регулювати довжину браслета, забезпечуючи високий рівень комфорту. Особливості: Стійкий до забруднення, води, косметики Регульований розмір Змінний браслет Надійне кріплення трекера
Infinity Universal 16 Nike-style Silicone Band Black/Green (U16-NSSB-BKGN)
Infinity Universal 16 2Colors Silicone Band Yellow/Black (U16-2CLR-YLBK) U
Infinity Universal 16 Nike-style Silicone Band Red/Black (U16-NSSB-RDBK) U
Infinity QuickFit 20 Smooth Silicone Band Green (QF20-SMSB-GRN) QF20-SMSB-
Infinity QuickFit 20 Dots Silicone Band Rose (QF20-STSB-ROSE) QF20-STSB-RO
Infinity QuickFit 20 Smooth Silicone Band Red (QF20-SMSB-RED) QF20-SMSB-RE
Infinity QuickFit 20 Smooth Silicone Band Orange (QF20-SMSB-ORNG) QF20-SMS
Infinity QuickFit 20 Dots Silicone Band Purple (QF20-STSB-PURP) QF20-STSB-
Infinity Silicone Xiaomi Mi Band 7 Red 367810002
Infinity Silicone Xiaomi Mi Band 7 Pink Sand 367810007
Infinity для Xiaomi Mi Band 3/4 59293
Стильний ремінець для Xiaomi Mi Band 3/4 виготовлений із міцного та практичного матеріалу. Його яскраве забарвлення перетворить ґаджет на оригінальний аксесуар, який стане чудовим доповненням модного образу. Висока якість Міцний і зручний ремінець виготовлений із водовідштовхувального матеріалу. Він витримує великі навантаження, легко відмивається від бруду та завжди зберігає презентабельний зовнішній вигляд. З ним користувач може відстежувати рівень активності за будь-яких умов. Надійність Ремінець забезпечений жорсткою капсулою для трекера. Вона забезпечує щільне захоплення ґаджета, не допускаючи його падіння навіть за інтенсивних тренувань. Проста застібка дає нагоду регулювати довжину браслета, забезпечуючи високий рівень комфорту. Особливості: Стійкий до забруднення, води, косметики Регульований розмір Змінний браслет Надійне кріплення трекера Сумісний з Xiaomi mi Band 3/4
Infinity IMI W12
Infinity SWB3840AP
Infinity IMI W12
Infinity Apple Watch 38/40mm UWatch Silicone Strap Cornflower
Infinity SWB3840CNRYLW
Найзручніший ремінець, який ви коли-небудь носилиВиготовлений із м’якого силікону, цей ремінець надзвичайно зручний для носіння на весь день. Приємна поверхня ремінця також легко піддається очищенню від забруднень, не викликає алергій, тому вироби із силікону вважаються найпрактичнішими. Надійний матеріал зберігає свої властивості навіть при тривалій експлуатації.Захист від поту та водиДощ, піт або навіть купання – не потрібно хвилюватися. Ви можете носити цей ремінець скрізь і всюди.
Infinity для Xiaomi Mi Band 5/Mi Band 6
Ремінець для Xiaomi Mi Band 5/Mi Band 6 стильний аксесуар, який чудово підходить як для чоловіків, так і для жінок. Конструкція ремінця виконана з урахуванням розмірів розумного датчика Mi Band, завдяки чому датчик надійно тримається на ремінці. Витонченість кожної деталі та різноманітність кольорів ремінця, дозволять підкреслити Ваш унікальний стиль. Матеріал – силікон.
Infinity Kieslect L11
Infinity Silicone 22 mm Mint 2000001236031
Infinity Plaited Xiaomi Mi Band 3/4 Violet(1) 2000985287906
Infinity Chameleon для Xiaomi Mi Band 3/4 Violet 2000985290524
Infinity Plaited Xiaomi Mi Band 5/6 Colorful green(19) 2000985288163
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   12  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на ремінці для смарт годинників і браслетів Infinity. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити ремінець для годинника / браслета Infinity в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на ремінці для смарт годинників і браслетів Infinity. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія