шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Розміщення
Кріплення
Функції
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 32 моделей:
| K-Sport Скинути все
закладка
в закладки
Купить турнік / бруси K-Sport KSSL041: цена от 2132 грн.
Габарити (см): 16x110x54; Підвіс; Перпендикулярні ручки; Кріплення: стельове; Тип: турнік; Макс. вага користувача (кг): 250
Купити від 2 132 грн.
Порівняти ціни та купити K-Sport KSSL041
3 магазин 4 пропозиції
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить турнік / бруси K-Sport KSH001/SK: цена от 2199 грн.
Вага (кг): 12; Габарити (см): 33x110x71; Підвіс; Перпендикулярні ручки; Кріплення: настінне; Тип: турнік; Макс. вага користувача (кг): 250
Купити від 2 199 до 2 595 грн.
Порівняти ціни та купити K-Sport KSH001/SK
3 магазин 3 пропозиції
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
закладка
в закладки
Купить турнік / бруси K-Sport KSH001: цена от 4524 грн.
Вага (кг): 12; Габарити (см): 33x110x70; Підвіс; Перпендикулярні ручки; Кріплення: настінне; Тип: турнік; Макс. вага користувача (кг): 300
Купити від 4 524 грн.
Порівняти ціни та купити K-Sport KSH001
3 магазин 4 пропозиції
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
Вуличний турнік для підтягування з брусами K-Sport Monkeybar-street workou
вуличний турнік для підтягувань з брусами KSOZ005 Завдяки цьому пристрою ви створите власний Street Workout Park. З його допомогою можна проводити інтенсивні тренування бодібілдингу або гімнастики. Ви зміцните багато груп м'язів і покращите витривалість і гнучкість. Ідеально підходить для тренувань елементів гімнастики. ТЕХНІЧНІ ДАНІ - загальні розміри бруса: 2705x3150x1200 мм - висота штанги над землею: 2035 мм - ширина бруса: 1500 мм - глибина під землю:
Стаціонарні бруси з турніком K-Sport MFX004 KS-359
СТАЦІОНАРНі бруси з турніком MFX004 Це обладнання поєднує в собі простоту, стабільність і універсальність. Ідеальний вибір для тих, хто не може дозволити собі закріпити станцію на стіні або підлозі, і для них пріоритетом є комфорт занять.
Силова рама для жиму штанги з турніком та поручнями K-Sport KSSL061 сіра K
СИЛОВА РАМА для жиму штанги KSSL061 з турніком та поручнями Зручна і безпечна рама, яка допоможе зміцнити м'язи спини, рук, грудей і преса. Модель KSSL061 оснащена спеціальною системою кріплення додаткових елементів, що дозволяє виконувати багато додаткових вправ (кругове тренування).
Стаціонарний турнік для підтягувань з поручнями до 280кг K-Sport KSSL060 K
СТАЦІОНАРНий турнік для підтягувань KSSL060 з поручнями Ви шукаєте найкраще обладнання для домашнього тренажерного залу? З нашою стаціонарною штангою ви зміцните м'язи спини, рук, грудей і преса, а також виконайте вправи на витривалість і гімнастичні вправи. Турунік зручний і дуже безпечний у використанні, тому ми рекомендуємо його навіть новачкам!
Стаціонарний турнік для підтягувань з поручнями K-SPORT KSSL060/DIP KS-187
стаціонарний турнік для підтягувань KSSL060/DIP з поручнями Цей турнік з додатковими ручками для стрибків і віджимань є чудовим обладнанням для будь-якого домашнього тренажерного залу. Він зручний і безпечний у використанні, тому він також підійде, якщо ви новачок. Це зміцнить м’язи спини, рук, грудей і живота. Ви також будете виконувати різні вправи на витривалість і гімнастичні вправи. Подивіться, як легко ви можете тренуватися у себе вдома з нашою планкою для підтягувань!
Силова рама для вправ зі штангою та турніком K-Sport KSSL025 KS-229
силова рама для вправ зі штангою та турніком KSSL025/2 Бажаєте займатися спортом наодинці і не боятися травм? Бажаєте ефективних і безпечних тренувань у власному домі? Багатофункціональна клітка для тренажерів зі шківом - це універсальне обладнання, яке забезпечить вашу безпеку під час тренувань. Ви можете сміливо використовувати його під час тренувань на прямій або похилій лаві. А додаткові вправи на канатній дорозі зміцнять біцепси, трицепси та плечі! ЩО ВИ ЗНАЙДЕТЕ В НАБОРІ З БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИМ ТРОСОМ ДЛЯ ВПРАВ З ПІДЙОМОМ? - Тренувальна клітка KSSL025. -
Стаціонарний комбінований станок - турнік з брусами та спинкою K-Sport KSS
СТАЦІОНАРНий комбінований станок - турнік з БРУсами та спинкою KSSL012 Турнік з брусами для підтягувань - це компактний і багатофункціональний пристрій для розвитку верхніх груп м'язів. Шукаєте обладнання, яке допоможе вам комфортно та ефективно тренувати м’язи рук чи спини різними способами? Наш турнік з тренувальними брусами зробить це можливим для вас!
Вуличні бруси для віджимань K-Sport KSOZ010 KS-366
ПОРУЧНІ КsОz010 Поручні - ідеальне обладнання для занять на свіжому повітрі. З їх допомогою можна проводити інтенсивні тренування бодібілдингу або гімнастики. Ви зміцните багато груп м'язів і покращите витривалість і гнучкість. Вони ідеально підходять для тренувань елементів гімнастики.
Вулична горизонтальна драбина з турніком для підтягувань K-Sport KSOZ009 K
ГОРИЗОНТАЛЬНА ДРаБИНА K-SPORT + ПІДТЯГУВАННЯ KSOZ009 Багатофункціональний вуличний тренажер. Завдяки цьому пристрою ви створите власний стріт воркаут парк. Сходи ідеально підходять для підвищення вашої витривалості та гнучкості - ви зміцните багато груп м'язів. Ідеально підходить для тренувань у широкому розумінні гімнастики.
Вулична драбина горизонтальна K-Sport KSOZ008 KS-340
ГОРИЗОНТАЛЬНА вулична ДРАБИНА Кsoz008 Багатофункціональний вуличний тренажер. Завдяки цьому пристрою ви створите власний стріт воркаут парк. Драбина ідеально підходить для підвищення вашої витривалості та гнучкості - ви зміцните багато груп м'язів.
Вулична драбина з брусами та турніком K-Sport KSOZ007 KS-294
вулична драбина з брусами та турніком KSOZ007 Багатофункціональний вуличний тренажер. Завдяки цьому пристрою ви створите власний стріт воркаут парк. Сходи ідеально підходять для підвищення витривалості та гнучкості, ви зміцните багато груп м’язів, займаючись там, де захочете. Цей продукт ідеально підійде, якщо ви любите тренуватися на природі та цінуєте якість виготовлення та надійність. що входить в набір? - Брус KSOZ007 - монтажний комплект - інструкція по монтажу + інформація про використання обладнання - набір ковпаків і ніжок - Набір наклейок K-SPORT
Вулична драбина з брусами та турніком K-Sport KSOZ006 KS-293
Вуличний турнік для підтягування з брусами K-Sport KSOZ003 KS-221
вуличний турнік для підтягувань з брусами KSOZ003 Штанга з додатковими поручнями - ідеальне обладнання для занять спортом на відкритому повітрі. З його допомогою можна проводити інтенсивні тренування бодібілдингу або гімнастики. Ви зміцните багато груп м'язів і покращите витривалість і гнучкість. Ідеально підходить для тренувань елементів гімнастики. ТЕХНІЧНІ ДАНІ - загальні розміри: 2705x2450x1200 мм - висота штанги над землею: 2035 мм - ширина бруса: 1500 мм - глибина під землю:
Вуличний турнік для підтягування з брусами K-Sport KSOZ002 KS-220
вуличний турнік для підтягувань KSOZ002 Турнік ідеально підходить для занять на свіжому повітрі. З його допомогою можна проводити інтенсивні тренування бодібілдингу або гімнастики. Ви зміцните багато груп м'язів і покращите витривалість і гнучкість. Ідеально підходить для тренувань елементів гімнастики. ТЕХНІЧНІ ДАНІ - загальні розміри: 2705x2450x380 мм - висота штанги над землею: 2035 мм - ширина бруса: 1500 мм - глибина під землю:
Вуличний турнік для підтягування K-Sport KSOZ001 KS-217
вуличний турнік для підтягувань KSOZ001 Зручний і безпечний у використанні турнік, за допомогою якого можна зміцнити м'язи спини, плечей, грудей і живота, виконати вправи на витривалість і гімнастичні вправи.
Турнік для підтягувань з кріпленням боксерського мішка K-Sport KSGOLD001 K
НАСТІННий турнік KSGOLD001 Підвищена міцність, оптимальні розміри. Адаптований до кожного клієнта, який орієнтується на комфорт і стабільність.
Вуличний турнік для підтягування з брусами K-Sport Garden-street workout K
вуличний турнік З брусами KSOZ004 Турнік в поєднанні з поручнями є ідеальним обладнанням для занять на свіжому повітрі. З його допомогою можна проводити інтенсивні тренування бодібілдингу або гімнастики. Ви зміцните багато груп м'язів і покращите витривалість і гнучкість. Ідеально підходить для тренувань елементів гімнастики. ТЕХНІЧНІ ДАНІ - загальні розміри бруса: 2705х1600х100 мм - загальні розміри поручня: 850х1200х1200 мм - висота штанги над землею: 2035 мм - ширина бруса:
Стаціонарні бруси для вправ зі спинкою K-Sport DIP KSSL011 KS-197
СТАЦІОНАРНі бруси ДЛЯ ВПРАВ KSSL011 Компактний і багатофункціональний пристрій для розвитку верхніх груп м'язів.
Турнік для підтягувань з кріпленням боксерського мішка K-Sport KSGOLD001 K
Вуличний турнік для підтягування з брусами K-Sport Monkeybar-street workou
Стаціонарні бруси з турніком K-Sport MFX004
Попередня   Наступна
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на турніки й бруси K-Sport. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити турнік / бруси K-Sport в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на турніки й бруси K-Sport. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія