шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 56 моделей:
| Canina Скинути все
Лосьон Canina Augen Pflegelotion для ухода за глазами собак и кошек, 100 м
Поливитаминный комплекс Canina B25 для собак, 100г, 30таб
Пробиотик-гель Canina Petvital Darm-Gel от проблем с пищеварением для соба
Витамины Canina Dog Fell Gel для мелких привередливых собак с проблемами ш
Витамины Canina Petvital Canhydrox GAG, для суставов собак больших и гиган
Вітаміни інтенсивний курс для шерсті Canina Biotin forte 100 г 30 таблеток
Збалансована кормова добавка з високим вмістом біотину і вітамінів групи В для собак. Була розроблена спеціально для тварин, яким не вистачає біотину. Першими ознаками цього є суха, ламка шерсть з відсутністю блиску, перманентна лінька, лупа, свербіж. Canina «Biotin Forte» допомагає здолати цю недостачу, та надати шерсті вихованця блиску та здоров’я. Застосування: Дефіцитні стани: швидке відновлення Довгошерсті породи: якісне живлення шерсті, стимуляція росту підшерстка Вагітні самки: підтримка здоров’я шкіри та шерсті. Рекомендації заводчиків! Давайте щодня Biotin Forte таблетки вагітній собаці за три тижні до народження цуценят і продовжуйте це робити до їх відлучення, і Ваша собака, навіть після відлучення цуценят, буде знаходитися у виставковій кондиції. Дозування: щодня 1 таблетка на 10 кг маси тіла. Максимальна доза - 5 таблеток. Стандартний курс - 8 тижнів, потім достатньо половини добової дози. Склад: пивні та мінеральні дріжджі. Аналітичний склад: сирий протеїн 45%, сира зола 14, 9%, сирий жир 3.7%, клітковина < 0.3%. Додаткові речовини на 1 кг: 1500000 мкг (5 мг в одній таблетці).
Профілактика захворювань та підтримка серця собак та котів Canina Herz-Vit
Створений спільно з провідними ветеринарними кардіологами Європи. Поєднання компонентів L-карнітину і екстракту глоду роблять «Herz vital» унікальним, доповнюють один одного і в комплексі дають максимальний позитивний ефект: Покращують кровообіг до серцевого м'яза, коронарний і мозковий кровообіг. Нормалізують серцевий ритм. Мають певну спазмолітичну та гіпотонічну дію. Позитивно впливають на рівень венозного тиску. Покращують еластичність судинної стінки артеріол і капілярів. Мають слабку седативну дію; Сприяють збільшенню кількості лецитину, який є основним компонентом оболонки нервових волокон, він допомагає засвоєнню вітамінів, покращує загальне самопочуття тварини, робить її більш спокійною та слухняною, знімає роздратування. Застосування тваринам незалежно від віку, породи і типу годування: Собакам, старше 7-ми років: для омолодження серцевого м'яза та поліпшення якості життя, і як профілактика катаракти. Молодим тваринам: в період одужання після інфекційних захворювань, для відновлення роботи серця. Тваринам, які зазнають фізичних навантажень і стресів: для збереження здоров'я серцевого м'яза, підвищення працездатності та витривалості Herz-Vital з терапією направленою на нормалізацію ваги дає швидкий ефект і, в той самий час, підтримує роботу серця. Дозування: Щодня 0,5 чайної ложки на 10 кг ваги. Максимальна доза - 3 чайних ложки. 1 чайна ложка – приблизно 3 мл. Склад: Декстроза, дріжджі, екстракт глоду. Аналітичний склад: Вода 53.0%, сирий протеїн 4,0%, сирий жир 0,5%, сира клітковина 0,0%, зола 1,0%, калій 0,2%. Додаткові речовини на літр: L-карнітин 30,000 мг.
Вітаміни для кісток та суглобів для собак Canina Petvital Canhydrox GAG (G
Натуральний продукт, не має аналогів, спеціально розроблений для великих та гігантських порід з урахуванням їх особливостей росту та фізіології. Унікальний склад компонентів, що підсилюють один одного: гідроксиапатит, екстракт зелених губчастих молюсків, кремнієва кислота та вітамін С. Продукт можна давати незалежно від типу годування, бо гідроксиапатит містить необхідний комплекс мінеральних речовин, а також компенсує витрату глікозаміногліканів та не порушує процес метаболізму кальцію та фосфору. Екстракт зелених губчастих молюсків має унікальний хімічний склад, завдяки котрому забезпечується не тільки здоров’я суглобів, але й міцність сухожиль, зв’язок, а також знижується біль та запалення в проблемних випадках. Кремнієва кислота сприяє еластичності кісткових тканин, зв’язок, сухожиль, бере участь у формуванні кісток. Вітамін С укріплює зв’язки, сухожилля, ясна. Застосування: Цуценята: сприяє формуванню анатомічно правильних міцних кісток, зубів та суглобів, посилює вироблення ендогенного колагену, чим підсилює структуру сполучних тканин: суглобових капсул, сухожиль, зв’язок. Цуценятам великих та гігантських порід собак: для профілактики захворювань опорно-рухового апарату – застосовувати протягом усієї фази росту, поки епіфізарні пластини ще не закриті. Після операцій на кістках та переломів: для формування кісткової мозолі. Дорослим та собакам похилого віку: профілактика дегенерації суглобів (остеоартриту), сприяє еластичності кісток, попереджує остеопороз і проблеми з суглобами. Цуценята та молоді собаки з суглобовими проблемами: деформації кінцівок, «провалені» плюсні та п’ястки, «розбовтані» суглоби. Собаки з подовженим тулубом: профілактика проблем з хребтом та міжхребцевими дисками. Робочі та собаки для полювання: підтримка здоров’я опорно-рухового апарату. Дозування: Цуценята з 8 тижня для профілактики: 1 таблетка на 5 кг ваги – до 15 місяців. Цуценята з порушеннями мінерального обміну: по 4 таблетки на 10 кг ваги протягом 4 місяців, потім 1 таблетка на 5 кг до 15 місяців. Собаки похилого віку: 1 таблетка на 2.5 кг ваги. Робочі та собаки, що часто виставляються: 1 таблетка на 5 кг за два тижні до початку і протягом всієї роботи, або виставкового періоду. Собакам в період лікування переломів, розтягнення зв’язок, кульгавості різноманітного походження: 1 таблетка на 2.5 кг ваги протягом всього періоду реабілітації, або лікування. Склад: 30% дикальційфосфат, дріжджі, 10% борошно зелених губчастих молюсків (Perna canaliculus), водорості, оксид магнію. Аналітичний склад: Сира зола 35.2%, сирий протеїн 20.0%, кальцій 8.6%, жир 4.4%, фосфор 3.7%, сира клітковина 1.1%. Додаткові речовини на 1 кг: Вітамін С – 100.000 мг, вітамін Е – 10.000 мг, селен як натрію селеніт – 12 мг, метіонін – 10.000 мг.
Глюкозамін з екстрактом мідій Canina Petvital GAG 600 таблеток 40275657233
Натуральний продукт, що забезпечує здоров'я суглоба загалом і сполучнотканинних компонентів зокрема (зв'язки, хрящі, міжхребцеві диски). Препарат містить високу концентрацію екстракту зелених губчастих молюсків, що є джерелом речовин, які живлять суглоб і сполучнотканинні елементи. Вони стабілізують, зміцнюють хрящ, регулюють водний баланс у суглобовій сумці, сухожиллях і зв'язках. Також продукт містить у своєму складі селен, вітамін Е, омега-3 жирні кислоти, які працюють разом і захищають суглоби та сполучну тканину від руйнування. Застосування: Цуценята: оптимальний розвиток сухожиль, зв'язок і суглобів. "Підняття" вух. Цуценята дрібних і середніх порід: рекомендовано в комплексі з Welpenkalk для формування оптимальної структури суглобів і сполучнотканинних елементів. Вагітні самки: для підтримки структурних елементів опорно-рухового апарату під час виношування цуценят. Тварини похилого віку, або ті, що отримують підвищені фізичні навантаження: для поліпшення загального стану, збереження здоров'я опорно-рухового апарату та профілактики дегенеративних змін у ньому.
Вітаміни для шерсті інтенсивний курс Canina Biotin Forte 2000 г 600 таблет
Шерсть не дарма вважають показником здоров'я собаки: її потьмяніння або випадіння може свідчити про проблеми в організмі. Часто причиною стає банальна нестача корисних речовин. Biotin forte (2000 г. ) – джерело біотину та вітамінів групи B для собак всіх порід різного віку. Переваги препарату: можна застосовувати постійно для підтримки краси шерсті містить дріжджі джерело корисних мікроелементів та вітамінів В ідеальний для довгошерстих порід, а також вагітних і годуючих собак прискорює линьку, нормалізує пігментацію, усуває косметичні проблеми (лупа, потьмяніння та інші). Комплекс є безпечним, можна поєднувати з більшістю кормів і добавок. Дозування: Таблетки: Щодня 1 таблетка на 10 кг маси тіла. Максимальна доза - 5 таблеток. Стандартний курс - 8 тижнів, потім достатньо половини добової дози.
Вітаміни для кісток та суглобів для собак Canina Petvital Canhydrox GAG 12
Натуральний продукт, що не має аналогів, спеціально розроблений для великих і гігантських порід з урахуванням їх особливості росту і фізіології. Унікальний склад ідеально підібраних компонентів: гідроксилапатиту, екстракту зелених губчастих молюсків, кремнієвої кислоти й вітаміну С, які проявляють синергетичну дію. Гідроксилапатит містить необхідний комплекс мінеральних речовин, також він компенсує витрати глікозаміногліканів і не порушує процес метаболізму кальцію і фосфору, тому продукт можна давати незалежно від типу годування. Екстракт зелених губчастих молюсків має унікальний хімічний склад. Завдяки якому, забезпечується не тільки здоров'я суглобів, міцність сухожиль і зв'язок, а й знімається біль та запалення в проблемних випадках. Кремнієва кислота сприяє еластичності кісткових тканин, зв'язок і сухожиль, бере участь у формуванні кісток. Для профілактики захворювань опорно-рухового апарату у цуценят великих та гігантських порід важливо застосовувати Canhydrox GAG протягом всієї фази росту, поки епіфізарні пластини росту кістки, ще не закриті. Для дорослих та старіючих собак Canhydrox GAG рекомендований для формування кісткової мозолі після операцій на кістках і при переломах, профілактики дегенерації суглобів (остеоартриту), продукт сприяє еластичності кістки, запобігає остеопорозу та проблем з суглобами у старіючих собак. Також рекомендується для цуценят і молодих собак усіх порід, у яких деформовані кінцівки, «провалені» плесно і п'ясті, «розхитані суглоби». Препарат зміцнює сухожилля, зв'язки, м'язи, сприяє формуванню скелета. Для профілактики проблем з хребтом і міжхребцевими дисками у порід собак з видовженим тулубом. Для підтримки здоров'я опорно-рухового апарату у собак з фізичними навантаженнями, робочих і мисливських собак. Склад: 30% дикальцій фосфат, дріжджі, 10% екстракт зелених губчастих молюсків, морські водорості, оксид магнію, сира зола 35,2%, сирий протеїн 20,0%, сирий жир 4,4%, сира клітковина 1,1%, кальцію 8,6%, фосфору 3,7%, метіоніну 1,1%. Додаткові речовини на 1 кг: Вітамін С -100000 мг, метіонін-10000 мг, вітамін Е 10 000 мг, селен-12 мг. Дозування: цуценятам з 8 тижнів до 15 місяців, для профілактики по 2 таблетки на 10 кг ваги цуценятам з ознаками порушення мінерального обміну по 4 таблетки на 10 кг ваги, мінімальний курс 4 місяці, потім по 2 таблетки на 10 кг ваги старіючим собакам по 4 таблетки на 10 кг ваги робочим і виставковим собакам по 2 таблетки на 10 кг ваги за два тижні до початку і протягом усього робочого або виставкового періоду собакам при лікуванні переломів, розтягнень зв'язок, кульгавості різної етіології по 4 таблетки на 10 кг ваги протягом усього періоду лікування і відновлення
Комплекс Canina Hefe з ензимами, амінокислотами, вітамінами 310 шт. (40275
Виробник: Canina / Форма випуску: таблетки / Властивості: Поліпшення травлення, Догляд за шкірою і шерстю, Зміцнення імунної системи / Країна виробник: Німеччина / Обсяг / Кількість таблеток: 310 шт.
Бальзам для лап у зимовий період Canina Winter Pfotenbalsam 100 мл (402756
Пробіотик Canina Petvital Darm-Gel від проблем із травленням 30 ml (402756
Виробник: Canina / Форма випуску: гель / Властивості: Поліпшення травлення / Країна виробник: Німеччина / Обсяг / Кількість таблеток: 30 мл
Тонік Canina Petvital Derm-Liguid 25ml для проблемної шкіри та вовни (4027
Виробник: Canina / Форма випуску: рідка форма / Властивості: Догляд за шкірою і шерстю / Країна виробник: Німеччина / Обсяг / Кількість таблеток: 25 мл
Canina Herz-Vital Профілактика захворювань та підтримка серця собак та кот
Виробник: Canina / Розстрочка: Кредит, 4 месяца, 6 месяцев, 8 месяцев, 15 месяцев, 25 месяцев, 20 месяцев, 36 месяцев / Форма випуску: рідка форма / Властивості: Поліпшення роботи серця / Країна виробник: Німеччина / Обсяг / Кількість таблеток: 100 мл
Пігулки Canina Petvital Canhydrox Gag (Gag Forte) для кісток та суглобів 6
Виробник: Canina / Розстрочка: Кредит, 4 месяца, 6 месяцев, 8 месяцев, 15 месяцев, 25 месяцев, 20 месяцев, 36 месяцев / Форма випуску: таблетки / Властивості: Поліпшення опорно-рухового апарату, Зміцнення суглобів / Країна виробник: Німеччина / Обсяг / Кількість таблеток: 60 шт.
Комплекс Canina Hefe з ензимами, амінокислотами, вітамінами 992 шт. (40275
Виробник: Canina / Розстрочка: Кредит, 4 месяца, 6 месяцев, 8 месяцев, 15 месяцев, 25 месяцев, 20 месяцев, 36 месяцев / Форма випуску: таблетки / Властивості: Поліпшення травлення, Догляд за шкірою і шерстю, Зміцнення імунної системи / Країна виробник: Німеччина / Обсяг / Кількість таблеток: 992 шт.
Canina Herz-Vital Профілактика захворювань та підтримка серця собак та кот
Виробник: Canina / Розстрочка: Кредит, 4 місяці, 6 місяців, 8 місяців, 15 місяців, 25 місяців, 20 місяців, 36 місяців / Форма випуску: рідка форма / Властивості: Поліпшення роботи серця / Країна виробник: Німеччина / Обсяг / Кількість таблеток: 250 мл
Вітаміни Canina Caniletten 1000 г 500 таб. комплекс для дорослих собак (40
Виробник: Canina / Розстрочка: Кредит, 4 місяці, 6 місяців, 8 місяців, 15 місяців, 25 місяців, 20 місяців, 36 місяців / Форма випуску: таблетки / Властивості: Зміцнення імунної системи, Для росту зубів / Країна виробник: Німеччина / Обсяг / Кількість таблеток: 500
Пігулки Canina Petvital Canhydrox Gag (Gag Forte) для кісток та суглобів 1
Виробник: Canina / Розстрочка: Кредит, 4 місяці, 6 місяців, 8 місяців, 15 місяців, 25 місяців, 20 місяців, 36 місяців / Форма випуску: таблетки / Властивості: Поліпшення опорно-рухового апарату, Зміцнення суглобів / Країна виробник: Німеччина / Обсяг / Кількість таблеток: 120 шт.
Пігулки Canina Petvital Canhydrox Gag (Gag Forte) для кісток та суглобів 3
Виробник: Canina / Розстрочка: Кредит, 4 місяці, 6 місяців, 8 місяців, 15 місяців, 25 місяців, 20 місяців, 36 місяців / Форма випуску: таблетки / Властивості: Поліпшення опорно-рухового апарату, Зміцнення суглобів / Країна виробник: Німеччина / Обсяг / Кількість таблеток: 360 шт.
Глюкозамін з екстрактом мідій Canina Petvital Gag 600 таблеток (4027565723
Вітаміни для собак Canina Biotin Forte Інтенсивний курс для шерсті 600 т.
Виробник: Canina / Розстрочка: Кредит, 4 месяца, 6 месяцев, 8 месяцев, 15 месяцев, 25 месяцев, 20 месяцев, 36 месяцев / Форма випуску: Таблетки / Властивості: Уход за кожей и шерстью / Країна виробник: Германия / Обсяг / Кількість таблеток: 600 т.
Попередня   Наступна
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на ліки й вітаміни Canina. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити ліки й вітаміни Canina в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на ліки й вітаміни Canina. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія